2777
2789

یسری چیزا زمان خودش قشنگه 

من الان ۲۱ سالمه 

زیر ۲۰ بودم هیچ وقت برام تولد نمیگرفتن عین روزای عادی حتی یادمه تولد سال ۱۴۰۱ روز تولدم انقد گریه کردم چشام سرخ بود.

همه دوستام تولدشون که میشد کیک میگرفتن کادو استوری میکردن من نه 🥲

۳؛۴ سال پیش میگفتن عیب نداره بزرگ شی دستت بره جیب خودت برا خودت میگیری یا یه شوهر خوب میکنی اون برات میگیره جبران میشه 

حالا فعلا ک دسم نرفته جیب خودم  ولی بیان برا تولدم ۱۰۰۰میلیارد هم بدن  بازم اون ذوق و شوق رو نمیتونم داشته باشم . کلی مشکلات دیگه هم بهم اضافه شده دیگه ذوقی نمیمونه ولی ۱۴ ۱۵ ۱۶ سالگی حالا اونقدر ا هم دغدغه نداشتم  ولی ذوق اینکه برا منم کیک بگیرن شمع فوت کنم پروف بزارم  اینارو داشتم ... 

ی درد و دل کوچیک بود ... این فقط ی مثال بود . نگید بیاید مایی ک تولد داشتیم چیشد  بخدا منم دلم میخواست ☺ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دقیقا

یه چیزهایی باید همون موقع باشن تا لذت داشته باشه وگرنه بعدن دیگه هیچ جوره مزه نمیده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یا همیشه  از بچگی دلم میخواست مامان و بابام سواد داشتن 

و شغل خوب داشتن 

اصلا شغله رو ولش حدقل سواد داشتن ... 

منم دوس داشتم مامانم بلد بود پیج داشته باشه  پیام بنویسه برام  ولی اینجوری نیس :)))

بچه ها من عاشق مامان و بابام هستم ها دوسشون دارم 

بخدا مامانم جونمه درسته سواد نداره ولی خیلی مهربونه ولی می دونین دلم میخواس واقعا  

دوس داشتم اولیا ک برا مدرسه دعوت میشن  مامان منم بتونه حرف بزنه  چیزی بتونه بنویسه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید یکی تاپیک منو ببینه  بگه خداروشکر  بعضیا ندارن 

بخدا میفهمم چی میگین هزاران بار شکر ک سایه شون بالا سرمه 

ولی بحث اینه ک واقعا دلم میخاس 

دوست داشتم ازم میپرسن شغل بابات چیه  نگم کشاورز 

برا مامانم نگم خانه دار 

دوس داشتم دختر ی خانم و آقای شاغل و با سواد مامان و بابام بودن 

منم خانواده ام اصلا براشون مناسبتا مهم نبود و بچه بودم دوست داشتم برام تولد بگیرن ولی نگرفتن یعنی نگفتم که بگیرن و رسم تولد کلا نداشتیم بعد الان ادمی شدم که اصلا مناسبتا برام مهم نیست روز زن روز تولد نمیدونم شب یلدا و فلان کلا خنثی ام😂😂😂و ناراحت نمیشم

و خیلی چیزای دیگه  ک بخوام بگم تا شب باید تایپ کنم :)

برا منم شده ولی حقیقتا گیر نمیدم به لذت های قدیمی

خیلی لذت ها تغییر میکنن همانطور که حساسیت ها تغییر میکنن

بچسب به لذت های الانت

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

یا همیشه از بچگی دلم میخواست مامان و بابام سواد داشتن و شغل خوب داشتن اصلا شغله رو ولش حدقل سواد د ...

حق داری گل 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

منم خانواده ام اصلا براشون مناسبتا مهم نبود و بچه بودم دوست داشتم برام تولد بگیرن ولی نگرفتن یعنی نگ ...

منم این چیزا برام عادیه  و اهمیتی نمیرم 

چند شب پیش با خودم میگفتم خب ک چی شب یلداعه 😂

برا منم شده ولی حقیقتا گیر نمیدم به لذت های قدیمیخیلی لذت ها تغییر میکنن همانطور که حساسیت ها تغییر ...

بآور کن لذت بزرگ و دلچسب ندارم تو زندگیم 

هر گوشه از زندگیم ی مشکلی هست 

گاهی تقصیر خودم بوده گاهی تقصیر بقیه 

بآور کن لذت بزرگ و دلچسب ندارم تو زندگیم هر گوشه از زندگیم ی مشکلی هست گاهی تقصیر خودم بوده گاهی تقص ...

منم نسبت به یلدا و نوروز و چهارشبه‌سوری و تولدا و مناسبتا خییلی ذوقم کمتر شده.☹️