2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا باید تهیه کنم . مطمئنه؟

خودت درست کنی خیلی بهتره 

بچت چند وقتشه 

بچه من هشت ماهشه آرد برنج و سرلاک و حریره بادام همشو تو خونه خودم درست کردم

حتی آرد برنجم آماده نخر خودت برنجو بشور بزار خشک شه آسیاب کن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
چرا یه کم عسل یا شکر بریز توش

عسل که زیر دوسال ممنوعه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اسی اینی ک من میگم انجام بده

دوسه پیمانه برنج بشور بزار کاملا خشک شه آسیاب کن تا مثلا یکماه میتونی تو یخچال نگهداری خراب نمیشه

ی قاشق غذاخوری آرد برنج و با آب بزار بپزه بعد سه تا دونه بادوم رو بزار خیس بخوره پوستشو بگیر با رنده ریز رنده کن تو غذاش نوزاد هنوز مزه هارو نمی‌فهمه خیلی پس شیرینش نکن چون شکر هرچی دیرتر مزشو بفهمه بهتره فقط وقتی خنک شد ی پیمانه شیرخشک بریز توش همون یکم شیرینش میکنه کافیه

عسل ابداااا زیر یکسال نده لکنت زبون میاره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم