2777
2789

خودش به خانوادش گفته تو پیام میخام طلاقش بدم میخام اینقدر قوی باشم نشکنم جلوش تا تهش ادامه بدم ی بار غرورمو حفظ کنم نترسمممم فکر بچه هام اشکمو درنیارههههه چون نلرزه چجوووووری🥲

گریه هاتو بکن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه. چیه مشکلتون چیه 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خونه رو ترک نکن

مهریت رو بزار اجرا ولی درخواست طلاق نده

اگه کتک کاری کرد برو پزشکی قانونی

اگه فحاشی کرد تو پیام اسکرین بگیر  

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

خونه رو ترک نکنمهریت رو بزار اجرا ولی درخواست طلاق ندهاگه کتک کاری کرد برو پزشکی قانونیاگه فحاشی کرد ...

ن فحاشی میکنه ن کتک فقط با رفتارش با بی تفاوتیش بی ارزشم میکنه ن جایی نمیرم جدی شد تا آخرین لحظه بالاسر بچه هام هستم بهش گفتم اقدام کن

واسه اینکه همیشه یه زن قوی باشی که رفتار و گفتار دیگران نتونه هیچ ناراحتی ای در تو ایجاد کنه،فقط باید عزت نفستو بالا ببری عزیزم.

باید حال درونیتو خوب کنی.در درونت با خودت مهربون و خوب باشی.توی ذهنت خودتو سرزنش و تحقیر نکنی.خودتو دوست داشته باشی و با خودت ارزشمند رفتار کنی.اینطوری انرژی درونیت بالا میره و قدرت جذب پیدا میکنی و دیگران مخصوصا همسرت ناخوداگاه تغییر میکنن و باهات ارزشمند رفتار میکنن چون رفتار دیگران با ما، انعکاس رفتاری هستش که خودمون،در درونمون،با خودمون داریم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

واسه اینکه همیشه یه زن قوی باشی که رفتار و گفتار دیگران نتونه هیچ ناراحتی ای در تو ایجاد کنه،فقط بای ...

برای اینکه عزت نفسم حفظ بشه گفتم برو اقدام کن پای حرفت وایسا منم ارزشمو حفظ میکنم تو زندگی ک مردش دهن وا کنه به اینو اون بگ زنشو میخام طلاق بدم نمیمونم