2777
2789
عنوان

خدایی که فقط خداست

58 بازدید | 9 پست

یه راهی بگین که بتونم بیشتر با خدا ارتباط پیدا کنم

منظورم خود خداست خود واقعی خدا 

حرف های دینی رو نمیگم

میخوام همیشه به این فکر کنم که یکی اون بالا حواسش به منه بفهمم تنها نیستم

وجود خدا رو میخوام نه شعارای الکی رو

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتایی که دلم‌میگیره به اسمون نگاه میکنم‌حس میکنم نگاهم میکنه یا باهاش حرف میزنم حس میکنم صدامو م ...

چطوری مطمئنید که حتما هست و اون حسو میگیرید؟درباره کارایی که کردین تا این حس رو داشته باشید میشه بهم توضیح بدید

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

نماز استغفار بخون . 

در کنارش هر خواسته ای چه کوچیکی چه بزرگ از خدا بخواه . حتی برای نماز خواندن هم ازش کمک بخواه

با خدا روزانه شده چند دقیقه هم حرف بزن (خیلی ارتباط میگیری با خدا اینحوری ) 

از روزمرگی هات بگو  یا مثلا وقتی یکی ی حرفی بهت زد ناراحت شدی به خدا بگو خدا دیدی قلبم درد گرفت ، انکار خدا دوستته فرقش اینه خدا همه اینا رو می‌دونه و تو ازش کمک میخوای و مطمین باش خدا کمکت می‌کنه

نماز غفلیه و نافله مغرب هم خیلی عالیه خیلیی

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نماز استغفار بخون . در کنارش هر خواسته ای چه کوچیکی چه بزرگ از خدا بخواه . حتی برای نماز خواندن هم ا ...

من احساس میکنم با نماز نمیشه با خدا صمیمی شد در حد خیلی خیلی زیاد

یعنی فقط توی من اینجوریه

میخوام قلبی احساسش کنم

یجوری که بفهمم قلبم روشنه چون خدا توشه

بجز نماز با تمام احترامی که بهش دارم،چیز دیگه ای میتونین پیشنهاد بدین؟

من احساس میکنم با نماز نمیشه با خدا صمیمی شد در حد خیلی خیلی زیادیعنی فقط توی من اینجوریهمیخوام قلبی ...

درست میگی عزیزم 

مورد های دیگه به جز نماز گفتم که تجربه خودمه نگاه کن کامنتمو

مثلا من احساس میکنم صحبت کردن با خدا منو بهش نزدیک می‌کنه ( ی وقتایی همیشه با خدا صحبت میکردم و احساس قدرت میکردم ( احساس میکردم همه دنیاطرفم هستش احساس آرامش میکردم و خیلی حس خوبی بود) اما خب دیگه کمتر با خدا صحبت کردم و دیگه اون حس ندارم کلا بی قرارم ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

درست میگی عزیزم مورد های دیگه به جز نماز گفتم که تجربه خودمه نگاه کن کامنتمومثلا من احساس میکنم صحبت ...

چقدر خوب بله درست دقت نکرده بودم خیلی ممنونم❤️

منم بی قرار شدم

خیلی حس بدیه انگار همیشه استرس داری درحالی که وقتی مطمئنی خدا هست میگی هرچی شد شد 

دیشب تو سرما خابیدم تو حیاط که باهاش حرف بزنم ولی حس میکردم فقط دارم خودمو الکی عذاب میدم وگرنه تو اون سرمایی ک داشتم میلرزیدم باید دلش بحال بندش میسوخت نه؟؟؟

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

چقدر خوب بله درست دقت نکرده بودم خیلی ممنونم❤️منم بی قرار شدمخیلی حس بدیه انگار همیشه استرس داری درح ...

خواهش میکنم . 💖

دقیقا خدا بد بنده ای که ازش درخواست می‌کنه رو مطمین باش نیمخواد مطمینم هرچی شد صلاحم بوده یا حکمتی دانه من نیمدوسنتم ‌ . 

خدا خیلی بنده هاش رو دوست داره ، بین حرفات یهو میبینی داری به خدا میگی دوستش داری و این خیلی حس خوبی داره 🥰