2777
2789
عنوان

خانمها میشه بیان خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 41 پست
بخاطر تیتر بتام نگرانم

برا من تو ی هفته 2برابر شد خداروشکر تا حالام مشکلی نبوده قلبشم برا 7هفته کامل تشکیل شده بود حتی فولیک اسید و ... هم نخورده بودم چون ناخواسته بود.نگران نباش روزیش ب این دنیا باشه هیچ چیز نمیتونه جلوشو بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من تو ی هفته 2برابر شد خداروشکر تا حالام مشکلی نبوده قلبشم برا 7هفته کامل تشکیل شده بود حتی فولی ...

واقعا یعنی و 48 ساعت دوبرابر نشد 

خیلی نگرانم 

خیلی امیدوار بودم 

از وقتی تیتر بتا رو دیدم گریه میکنم 

دوستندارم از دستش بدم

دکترمم ب مامانم گفته بود بچش سقط میشه خونریزی داشتم هیچم استراحت نمیکردم چون نمیخواستم اما موند دیگه

انشالله خوش قدم باشه 

من از روزی که فهمیدم فقط استراحت میکنم 

عزیزم انشاالله خدا برات حفظش میکنه اره ب خدا تو ی هفته 2برابرشد اگه با موبایل اومده بودم عکسشو میفرستادم برات

انشاالله که با اومدنش بیماری و مشکلم خوب شه ما نمیخواستیمش ولی اومد اونم  مصمم برام دعا کن شب و روز منم ناراحتیه از اینکه با اومدنش چی میشه

عزیزم انشاالله خدا برات حفظش میکنه اره ب خدا تو ی هفته 2برابرشد اگه با موبایل اومده بودم عکسشو میفرس ...

انشالله که خیره چشم حتما دعات میکنم شماهم همینطور چون ما خیلی وقته منتظر این خبر هستیم

چشم عزیزم همین الان برات آیت الکرسی میخونم

ممنونم 

منم برات دعا میکنم همه چی خوب باشه و همه مشکلاتت حل بشه حتما رفتم حرم حضرت معصومه یادت میکنم و ازش میخوام همه چی اونطور که میخوای پیش بره

ممنونم  منم برات دعا میکنم همه چی خوب باشه و همه مشکلاتت حل بشه حتما رفتم حرم حضرت معصومه یادت ...

سلام دوستم خوبی؟؟؟ من فرشته 2222 م کاربریم معلق شد گمت کردم خیلی دنبالت گشتم حالت خوبه؟؟؟