2777
2789
عنوان

فامیل های حسود خاهر شوهرا مامانم

211 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من فاامیلام کلا خوب بد دارن دیگه بیتشون با خیلی ها رابطه ندارم ولی توی جمع های اصلی می‌دیدیم همو. 

من رفتم سرکار دیگه مهمونی هارو نمیرفتم خیلی هم شلوغ بودم . الان سرم خلوت تره وند روز پیش مهمونی دعوت شدیم

ماشین خریدم ماشین بابام که پراید خونه موند و با اون رفتیم ولی بابام رانندگی کرد چون من گواهینامه هنو ندارم 

تا بحث ماشین شد گفتم نه خودم گرفتم  چندتاشون شروع کردن تیکه انداختن  که کمکت کردن و ....(من نمیدونم فکر مردن پراید فروختیم یا مامانم دادن یا چی ولی ما اصلا وضع مالی خوبی نداشتیم که بخان کمک کنن ) 

من انگار برام مهم نیست ولی خب ته قلبم این همه پاره شدم خیلی بدم میاد فکر کنن کارایی که دارم میکنم با کمکه حتی یه پارتی جور نکردن من برم سرکار  

چجوری باید مثل خودساخته ها باشیم ؟که نگن لابد فلان بهمان اونا چطورین 

شاید مهم نباشه ولی من پدرم دراومد بدم میاد بگن کمک داشتی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگن مهم خودتی و خانوادت که میدونی چقدر زحمت کشیدی حالا تلاش کن بهترشو بخری

ببین من اذیت کردن تو بچگی الانم اینو بگن بیجا کردن اصلا 

خب من شاید عقده مونده بگم خودم خودمو خوشبخت کردم 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
اتفاقا به نظرم خودت به بقیه نگو که با پولت ماشین یا هر چی خریدی ،بعضی آدما تنگ نظرن و نمیتونن پیشرفت ...

من اصلا نگفتم ماشین خریدم خودم  کلا پنهانکاری دوستدارم ولی خب یهو شب دیدن 

میگه شوهر کردی خب این توهینه دیگه

@shopp سلام عزیزم

ببخشید تو تاپیکتون صدات کردم

راجع به آنلاین شاپ سوال داشتم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من چند وقتیه تو باسلام غرفه دارم

چندین سال پیش هم بعنوان واسطه کانال تل‌گرامی داشتم

جدیدا خودم اکسسوری کار میکنم

و تازگیا برای فروش دیجی‌کالا هم اقدام کردم

بنظرت پیشرقت تو اینستا راحته یا نه؟

من خییییلی هم تنبل هستم برا تولید محتوا،حتی پست گذاری و اینا....

ادمین ها الان چطوری پول میگیرن اگه بخوان ادمین بگیرم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

@shopp سلام عزیزمببخشید تو تاپیکتون صدات کردمراجع به آنلاین شاپ سوال داشتم

بفرمایید 

من چند وقتیه تو باسلام غرفه دارمچندین سال پیش هم بعنوان واسطه کانال تل‌گرامی داشتمجدیدا خودم اکسسوری ...

اگر تنبلی نه پیشرفت نمیکنی. 

ادمین هم از اول 3تا7تومن میگیره  

محتوا در هر صورت با خودته باید خوب درست کنی چون رقیب توی اینستاگرام زیاده

اگر تنبلی نه پیشرفت نمیکنی. ادمین هم از اول 3تا7تومن میگیره محتوا در هر صورت با خودته باید خوب درست ...

خخخخ ممنونم عزیزم❤️

سلام مشاوره راجب انلاین شاپ میخوامدرخواست دوستی میدم بهت

سلام عزیزم اگر تصمیم گرفتی چی بفروشی پیام بزار