2777
2789
عنوان

پس انداز

161 بازدید | 11 پست

سلام  من هیچ گونه پس اندازی تا الان نداشتم می خوام از الان پس انداز کنم به نظرتون ماهی چقدر می تونم پس انداز کنم؟ عقدم و اینکه معمولا به نامزدم نمیگم پول بده خودش ماهی ۲تومن می ریخت برام ولی چند روز پیش بهش گفتم یه کارت بهم داد گفت ۵میلیون و ۵۰۰ توشه منم تا الان فقط نیاز هامو ازش برداشتم ۱میلیون و ۱۰۰ ازش رفت به خاطر نیاز هام الان دقیق ۴ میلیون و ۴۰۰ و ۷۳ توشه 

یه کارت خودم دارم هیچی توش نیست به نظرتون هر چند وقت یه بار پول بریم و چقدر پول بریزم توش ؟

اینم بگم پیام میره رو گوشیش خجالت می کشم البته خودش هیچی نمیگه

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

چ حوب ک هنوز عقدی و بفکر این چیزایی افرین کارخوبی میکنی بنظرم با مدیریت برنامه ریزی کن.هرچی میاد دستت نصف خرج نصف پس اندازبکن.

منه احمق ک بعد ده سال زندگی حتی ۵میلیونم ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شاغلی هرماه طلا بخر

من از مهر سال پیشه هرماه طلا خریدم 

اگ هم نه هرماه دو تومن بزار کنار جمع ک شد طلایی چیزی بخر ارزشش افت نکنه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

چ حوب ک هنوز عقدی و بفکر این چیزایی افرین کارخوبی میکنی بنظرم با مدیریت برنامه ریزی کن.هرچی میاد دست ...

آره خب باید در نظر گرفت...

ولی خب هم خودم اضافه خرج می کنم هم نامزدم به شدت خرج می کنه... شغلش آزاده میگم بیمه کن انگار نه انگار😅

آره خب باید در نظر گرفت...ولی خب هم خودم اضافه خرج می کنم هم نامزدم به شدت خرج می کنه... شغلش آزاده ...

نم نم تو گوشش بخون بیمه کنه خوبه برای ایندت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگر میتونی پول مازاد رو پس انداز کن خیلی خونه منم متاهلم ولی شاغلم‌و تموم حقوقم میره صرف پس انداز ال ...

چه خوب...

من فعلا در حال تحصیلم 

نم نم تو گوشش بخون بیمه کنه خوبه برای ایندت

گفتم اگه بیمه کنی عید قبول می کنم ازدواج کنیم گفت باشه😂ولی خب فعلا بیمه نشده 

بهترین بیمه چیه؟

گفتم اگه بیمه کنی عید قبول می کنم ازدواج کنیم گفت باشه😂ولی خب فعلا بیمه نشده بهترین بیمه چیه؟

نمیدونم