2777
2789

وای وای ینی باورم نمیشه چقد حرص خوردم من سره این عقده ای صب اومدم دیدم سه ساعت دیشب مارو علاف کرده بوده که فقط بره تو پر بازدیدا تاپیکم بعدش قفل کرده ینی واقعا آدما چقد میتونن عقده داشته باشن؟
ینی نمیدونم چیزایی که تو زندگیتون ندارید و به دروغ به بقیه میگید دارید بعد واقعا حس میکنید داریدش ینی حسه خوبی بهتون دس میده؟

ینی حالتون از خودتون بهم نمیخوره؟
منکه به معنای واقعی کلمه حالت تهوع گرفتم
یه چیزیو مطمعنم
هیچی به اندازه دروغ آدما رو حال بهم زن نمیکنه واقعا!!!

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راننده اسنپه؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

منم دیدم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منکه اصلا نخوندم ماجراشو 

چقد نی نی سایتیا بیکارن چه چیزایی پربازدید میکننن 😑😑🤧🤧🤕🤕🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من خودم چون تو خوانوادم دارم یکی از اینا ینی به شدت متنفر شدم اصن ینی خودم حتی شده پای زندگیم پای جونم وسط بوده دروغ نتونستم بگم اصن تعریف معریف نمیکنما ولی واقعا چون تجربه کردم میشینن از خودشون قصه میبافن بعد ی جوریم شده که کاملااا تشخیص میدن از طرز و لحنشون دروغ میگن اصن یه حاله آشغال و حال بهم زنی الان ینی حالم از خودمم بهم میخوره بخوام دروغ بگم اصن نمیتونم یاد اونا میوفتم
هرچی کثافته دیگه ام هس توش به هرحال دروغ داره ینی فک میکنم دروغ بنیان و خمیره هرچی صفت بده تو دنیاس
چه برسه به یکی که دروغه خالص بگه فقط
اعصابم خورد شد باز

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بمولا

چرا آخرش موضوع کلا تغییر کرد؟

من دیشب تا یه جاییشو خوندم دیگه ولش کردم

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک