2777
2789
هزینش مهم نیست

یه ست کامل بگیرین براش 

لباس 

کفش و... 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش مهم نیست

دختر خودتونه؟ چه نسبتی داره؟

من دخترم ۶ سالشه براش میخوام میز تحریر کادو بگیرم چون نیاز داره میخواد بره مدرسه

تخته وایتبرد بزرگ هم میخوام براش بخرم که  معلم بازی کنه

بقیه چبزا رو داره

عروسک شخصیت کرومی هم دوست داره

اسباب بازی کیک تولد هم براش بخرم خوشحال میشه چون مدام در حال تولد گرفتن برای عروسکهاش و پذیراییه

دختر خودتونه؟ چه نسبتی داره؟من دخترم ۶ سالشه براش میخوام میز تحریر کادو بگیرم چون نیاز داره میخواد ب ...

اره دختر خودم

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

اره دختر خودم

همه چی که داره ببین خودش چی دلش میخاد 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اگر قیمت مهم نیست و میخوایید خیلی خیلی خوشحالش کنید از این خونه های باربی ام دی اف بزرگ بخرید یعنی قول میدم بی نهایت خوشحالش کنید

تو اینستا بزنید خونه باربی مدل هاشو میاره

خیلی خوشگله و خوششون میاد

همه چی که داره ببین خودش چی دلش میخاد

به نظرم یه ست لوازم تحریر کاربردی و یه عروسک خرس کله فندقی قبلاً می‌گفت دوست داره بگیرم براش.بقیه چیزها همه چی داره

اگر قیمت مهم نیست و میخوایید خیلی خیلی خوشحالش کنید از این خونه های باربی ام دی اف بزرگ بخرید یعنی ق ...

ببینمش چطوریه