سلام دخترا. ممنون میشم اگر جزوه یا نمونه سوال از آزمون استخدامی بانک مهر ایران دارید برام بفرستید. لطفا اگر دارید برام بفرستید خیلی نیاز دارم. ( دانش علوم بانکی)(دانش اقتصادی) (بازار های مالی و سرمایه گذاری و بازاریابی)
ثبت نام کنید یا خیر بود براتون ، ده روز هم زیاده البته اگر وقت داشته باشید درس بخونید
مچکرم عزیزم من رشتم حقوق بوده اقتصاد و درسای حسابداری نخوندم نمیدونم میتونم از پسش بربیام یا نه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرااتفاقا همش تکراریع من ۵بار آزمون بانک دادم و سوالای سالهای اخیررو خوندم همششششش تکراریه سوالات!
قبول شدی؟من چندبار خواستم شروع کنم از بس درسا زیاد بودن بیخیال شدم،یهو کامنتت رو دیدم یکم امیدوار شدم ،واقعا خسته ام از بیکاری
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
میتونی راهنماییم کنی چجوری شروع کنم و چندساعت و....منابع
اگ وقتتو نمیگیره
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫 هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤 من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
عمومی ها همگی جدید بودن، تخصصی ها هم اگر احساس میکنید که تکراری بودن اینطوری نیست ، مباحث که مشخصه ما وقتی مباحث مربوطه رو میخونیم قطعا میتونیم به سوالات پاسخ بدیم، مثلا نقدینگی و استقراض بانکی و ماهیت اوراق ها و تورم و... مواردی مثل اینها که هر کدوم عملکرد و تعریف خاص خودشو داره و تغییر نمیکنن ، قطعا اگر خونده باشی میتونی جواب بدی
میتونی راهنماییم کنی چجوری شروع کنم و چندساعت و....منابعاگ وقتتو نمیگیره
من متاهلم وقتی همسرم میره سرکار فقط میتونم درس بخونم ، دیگه ظهر شروع میکنم تا شب اما وسطش استراحت میکنم ، و اینکه من اول نمونه سوالات گذشته رو خونده بعدش چند جزوه رایگان از اینترنت دانلود کردم و خوندم ، مفاهیم همون مفاهیم ثابت هستن پس اگر جزوه هم حتی بخونیم بالاخره یه پیش زمینه ای از موضوعات پیدا میکنیم