سلام دخترا. ممنون میشم اگر جزوه یا نمونه سوال از آزمون استخدامی بانک مهر ایران دارید برام بفرستید. لطفا اگر دارید برام بفرستید خیلی نیاز دارم. ( دانش علوم بانکی)(دانش اقتصادی) (بازار های مالی و سرمایه گذاری و بازاریابی)
منم میخوام ثبت نام کنم اون بندش که نوشته ۳ سال پرداخت حق بیمه کاری یعنی چی؟ ملاکش بومی بودن بوده یا سابقه کاری؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اگر بخواید ثابت کنید که بومی هستین یا محل تولدتون باید اون شهر باشه یا اجاره نامه بیارید یا اینکه تو ...
پس یعنی اجباری به اون ۳ سال بیمه نیس؟ من شک داشتم برا همین هنوز ثبت نام نکردم
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اگر از جزوات یا سوالات آزمون استخدامی بانک دیگه ای هم دارید بفرستید
نمونه سوالا رو از سایت ایران استخدام باید بگیری فروشیه منم هنوز نخریدم
بجز این نمونه سوالات میخوام نمونه سوالات و جزوات دیگه ای هم بخونم
آخه وقتی نپونده ازمونش ده روز دیگست یکی میگفت برید سوالای پیام نور رو بخونید بیشتر سوالای استخدامیا از اوناست، شما رشتتون چیه؟