2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی بانک مهر ایران

1358 بازدید | 36 پست

سلام دخترا. ممنون میشم اگر جزوه یا نمونه سوال از آزمون استخدامی بانک مهر ایران دارید برام بفرستید. لطفا اگر دارید برام بفرستید خیلی نیاز دارم. ( دانش علوم بانکی)(دانش اقتصادی) (بازار های مالی و سرمایه گذاری و بازاریابی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام ثبت نام کنم اون بندش که نوشته ۳ سال پرداخت حق بیمه کاری یعنی چی؟ ملاکش بومی بودن بوده یا سابقه کاری؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اگر بخواید ثابت کنید که بومی هستین یا محل تولدتون باید اون شهر باشه یا اجاره نامه بیارید یا اینکه تو ...

پس یعنی اجباری به اون ۳ سال بیمه نیس؟ من شک داشتم برا همین هنوز ثبت نام نکردم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اگر از جزوات یا سوالات آزمون استخدامی بانک دیگه ای هم دارید بفرستید

نمونه سوالا رو از سایت ایران استخدام باید بگیری فروشیه منم هنوز نخریدم

نه اجباری نیست عزیزم

کدوم بانکه ؟ چرا تا حالا اسم این بانک و نشنیدم شعبه داره اصلا؟ بانک خصوصیه؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بجز این نمونه سوالات می‌خوام نمونه سوالات و جزوات دیگه ای هم بخونم

آخه وقتی نپونده ازمونش ده روز دیگست یکی میگفت برید سوالای پیام نور رو بخونید بیشتر سوالای استخدامیا از اوناست، شما رشتتون چیه؟

آخه وقتی نپونده ازمونش ده روز دیگست یکی میگفت برید سوالای پیام نور رو بخونید بیشتر سوالای استخدامیا ...

ثبت نام کنید یا خیر بود براتون ، ده روز هم زیاده البته اگر وقت داشته باشید درس بخونید