2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیک رژيميم هست?😖

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

[QUOTE=49509450]دستورشو بگو لدفا😁[/QUOTE
کیک ساده
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک لیوان و نیم
روغن دو سوم لیوان
شیر یا ابمیوه یک لیوان
آرد دو لیوان و نیم
پکینگ پودر یک قاشق غذا خوری پر
وانیل نوک قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ و شکر قشنگ با بهم زن مخلوط میکنیم مثل کرم میشه بعد وانیل و ابمیوه رو اصافه کرده پنج دقیقه بهم میزنیم بعد روعن رو اصافه میکنیم بعد آرد رو ک پینک پودر رو که قبلا سه بار الک کردیم یواش یواش در سه مرحله اضافه کرده و ارام مخلوط میکنیم .
 به مدت 30 دقیقه حرارت 150 از پایین و 15 دقیقه از بالا و پایین در فر میزاریم

حرارت فرها فرق داره بعد ۱۵ مین یه نگاه کن اگه احساس کردی کنارهای مافین یکمی طلایی شده بزن حرارت رو از بالا بالاش هم طلایی شد آماده سرو هست من توش گردو و کشمش میریزم محشر میشه 

همون دستور کیک ساده هست من با این دستور کیک ساده هم درست میکنم

عالیه.دستورشو بگو عزیزم.اون شکلاتیارو بیشتر میدوستم

این اولین بارم بود به یکیش پودر کاکایو زدم به یکیش پودر قهوه وایی اونی که قهوه داشت محشر شده بود جاتون خالی