2777
2789
عنوان

خانمای شاغل بیاین لطفا

183 بازدید | 21 پست

کارتون چیه؟ساعت کاریتون چندتاچنده؟راضی هستین ازکارتون؟؟باخستگی کارچطوری به کارای خونتون میرسین؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیلم 

روزایی که دادگاه یا ثبت کار داشته باشم یا جلب داشته باشم از ساعت ۷ میرم 

اگرم کار نداشته باشم که تو خونه با پروتده ها کمی مشغولم عصر هم اگر مراجع داشته باشم دفتر میرم اگر نه منشی هست و همسرم 

خونه هم که جدیدا کسی رو گرفتیم تو کارها کمک میکنه زن و شوهر مسنی هستند 😚😚

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

كارمندم 7و نيم تا 3 بعضي وقتا اضافه كاري هم هست.بعضي وقتا روزاي تعطيل هم فدا ميشن.از كارم اي بدنيست فقط خيلي استرس داره. به خاط اينكه به پولش احتياج دارم تحمل مي كنم. با خستگي هم كنار ميام. از سال ديگه هم ساعت كاريم خودبخود ميشه 4و ربع. بي خيال. دوتا بچه هم دارم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
وکیلم  روزایی که دادگاه یا ثبت کار داشته باشم یا جلب داشته باشم از ساعت ۷ میرم  اگرم کار ...

خوش به حالت حداقل تو كار خونه كمك داري

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خوش به حالت حداقل تو كار خونه كمك داري

تازه کمک گرفتم 

از بومیای منطقه بودن که مشکل مالی داشتن واسه خاطر همون بیشتر مد نظرم بودن 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کارت چیه ک استرس داره 

تو مايه هاي حسابداري

هفت و نیم تا ۴سر کارم البته حدود ۵و نیم میرسم ..

من کار خونه نمیکنم زیاد ... فقط باید ناهار فردام رو آماده کنم ..ظرفها رو هم گاهی خودم گاهی همسر میشوریم ،..

باقی کارها آخر هفته

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

دريافتي 2 و600

ساعت کاریم 8تا 4هستش تا برسم خونه 5:15 ولی خیلی خسته میشم چون وقتی میرسم خونه با انبوهی از کار خونه مواجه میشم ظرف های کثیف خونه که انگار توش بمب انداختن شام شب ناهار فردا و... 

ساعت کاریم 8تا 4هستش تا برسم خونه 5:15 ولی خیلی خسته میشم چون وقتی میرسم خونه با انبوهی از کار خونه ...

جانا سخن از زبان ما مي گويي