2777
2789

روز ب روز بدتر ميشه. خال هاى صورتم بيشتر ميشه  ب نظرتون چكار كنم. خال ك از بچگى با آدم همراهه اين شبيه لك قهوه اى گرد گرد هستش و ريز.  اين تو صورتمه فقط. ٢٩سالمه. چكار كنم😕

کک و مکه ...ضد آفتاب مگه نمیزنی؟

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتر برین دکتر ی سری از لکها مربوط ب مشکلات کبد میشه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
سلام ببخشيد نتونستم بيام جواب بدم. كار داشتم. ضد آفتاب زياد استفاده نميكنم

ببینین بهتره بری دکتر پوست اونجا بهت میگه با کرم رفع مبشه یا اینکه باید کک مکارو برداری .... ولی ضد ؟فتاب حتما استفاده کن چون خیلی تاثیر داره ....

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
سركه خالى نخوردم. ولى ترشى خوردم ك با سركه درست ميشه. يعنى ربط داره. ديگه نخورم؟

آره بابا سرکه لک ميندازه شدید.نخور دیگه اصلا نخور.البته برا بعضی افراد اينجوريه.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
باشه چشم. ممنونم

سرکه نخور دکتر هم نرو بعد یه مدت برطرف میشه.اگه نشد یعنی از سرکه نبود.تو خانواده ما دونفر با سرکه اینجوری ميشن

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
باشه چشم. ممنونم

من خالم به خاطر همین که ضد آفتاب نمیزد کلی کک و مک زده بود رفت همشو برداشت الان خوب شده پوستش