2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چجوری و با چ رویی من و تگ کردین و میگید ما اسم کرد و اوردیم وسط 

همون همشهری شما برداشت تو تاپیکی که هیچ ربطی نداشت اسم لر و آورد ۱۰ تا کاربر روش ریپ زدن و گفتن چرا اسم لر و وسط میاری وقتی تاپیک مربوط به لر نیست 

این حرفا چیه رفیق شما میزنه 

پانلر؟وسط سایت عمومی مثلا که چی میخواد با این کلمه مارو خراب کنه ؟شما اصلا معنیه پان بودن و میدونید؟لرا اصلا پان دارن ؟اون هنر یه عده دیگس ... ما خودمون مالک ایرانیم با قدیمی ترین قدمت و تاریخ 

متوجه حرف زدنش نباشه هزار نفر روش ریپ میزنن که حقشه 

اینم شاتی که ببینی اولین بار رفیق شما اسم لرا رو آورد وسط 

اون کاربری ام که می لره بار ها و بارها سره ارومیه که خاک کرداست صد دفعه بحث کرده 

خوشحال میشم سرتون تو زندگیه خودتون باشه کسی از کسی نفرت نداره بعضیا خودشون نفرت انگیزن اتفاقا همشهری های ما توی سپاه و اداره آگاهی آن به راحتی میتونن دره دهن امثال اونی که تو سایت خودش و تاپیک هاش که تو سایت عمومی برای هیچ کس مهم نیست و پان بودن نمایانه ولی به دیگران برچسب پان میزنرو بببندن و شات و اسکرین تا دلت بخواد موجوده شما ام خیلی تو فاز نباشید کسی بیکار نیس بخواد صبح تا شب به شما فکر کنه عکسو نی نی یار تایید کنه 

@کردستان_زیبا

@کردستان_زیبااا

اصالتمه دوس دارم قد دآم🦅دُت لُر🦅