2777
2789
عنوان

چالش با کودک

88 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر

میگن با بچه بازی کنید وقت بزارید دختر ۳ سال و ۴ ماهشه و برادرش ۱۸ ماه قبل از بارداری خیلی بازی میکردم با دخترم وقت میزاشتم براش و دخترم وابسته شدید شده بهم طوری که تا من پیشنهاد ندم بازی نمیکنه حتی نمیدونه چی بازی کنه براش کتاب میخوندم نقاشی میکشیدم رنگ کنه  یا باهم میکشیدیم که یاد بگیره الان حتی غذاشم نمیخوره میگه ت. بده بخورم بازی میکنم باهاش متو حد خودش میدونه اصلا برام حرمت مادری قائل نیست و حرف شنوی نداره منم در حد یه قایم موشک باهاش بازی میکنم تو رفتاراش کمبود محبت شدید میبینم موندم چیکار کنم ناگفته نماند به برادرشم نگاه میکنه میگه به داداش غذا میدی به منم بده و اینکه جدیدا خیلی قهر میکنه میره اتاق میگه قهرم تا باهاش مخالفت میکنی سر هر چیزی میره میگه قهرم 

گیر کارم کجاست نمیدونم  ؟؟؟؟؟ در حین وابسته بودن یه سری کاراو دوست داره خودش انجام بده در بستن تلویزیون خاموش کنه دستاشو خودش بشوره لباساشو دربیاره بپوشه اینا میلی انجام میده

only God

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادم نمیاد مامانم باهام بازی کنه ولی خیلی خلاق بار اومدم به نظر سبک تربیت مامانا دهه ۵۰ و ۶۰ بهتر ...

منم همین فکر رو کردم چون به نظرم بچه مستقل بار میاد و وابسته به من نمیشه. الانم یک سال و نیمه خودش با خودش بازی می‌کنه. برای مدرسه هم همین کار رو میکنم باهاش کار نمیکنم که خودش تکلیفشو انجام بده. 

منم همین فکر رو کردم چون به نظرم بچه مستقل بار میاد و وابسته به من نمیشه. الانم یک سال و نیمه خودش ب ...

اوهوم تو اطرافیانم داریم بنده خدا کلا نسبت به بچه بیخیاله میگفت من میشینم تابلو هامو میکشم دخترمم دفترشو میاره از روم میکشه اصلا باهاش کاری ندارم خودش علاقمند شد به نقاشی 

بچه هاش کلا مستقل بار اومدن من تو مهمونیا بشقاب و قاشق به دست غذامم میمونه ولی ایشون خودش خورده بچه هام خودسون میخورن به مادرشون کاری ندارن 

only God
اوهوم تو اطرافیانم داریم بنده خدا کلا نسبت به بچه بیخیاله میگفت من میشینم تابلو هامو میکشم دخترمم دف ...

بهترین کار همینه. والا من مادر و پدرم اصلا باهام کار نمی‌کردن بازی نمی‌کردن کاملا مستقل بودم از بچگی تا همین الان. همیشه شاگرد اول بودم تا دبیرستان، کارشناسی شاگرد سوم شدم ارشد هم اول. همش دنبال بچه باشی غذا بدی درساشو کار کنی باهاش بازی کنی میشه یه بچه وابسته که خودش به تنهایی نمی تونه کاری انجام بده.