2777
2789
عنوان

ممنوعه

226 بازدید | 17 پست

بچه ها عاشق یه مرد متاهلم ۳ساله 

هیچ جوره نمیتونم فراموشش کنم 

اینجوری بگم که انگار این ادم هر لحظه و هر ثانیه تو ذهن منه

سوره یا ذکری بلدید که بتونم فراموشش کنم ؟ یا عشقش از بین بره  ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی شرایطت بودم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چجوری خلاص شدی؟

درخواست دادم وقت داشتی بهت میگم چون میدونم چقد سخته

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اوکی عزیزم

دوست داشتی قبول کن گلم

خیر عزیزم

لطفا فقط ازش دور شو فکر دل زنش باش 

من شوهرم منشیشون باهاش فقط تلفنی ارتباط گرف چندماه 

از وقتی فهمیدم انگار ۱۰سال پیرشدم حتی شکل صورتمم تغییر کرد خیلی عجیبه قبلش شادابتر بودم الان دلمرده شدم هیچی شادم نمیکنه انگار دیگه انگیزه ی زندگی کردن ندارم 

وانی معکم اینما کنتم 

لطفا فقط ازش دور شو فکر دل زنش باش من شوهرم منشیشون باهاش فقط تلفنی ارتباط گرف چندماه از وقتی فهمیدم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من به خودم اجازه نمیدم همچین غلطی کنم 

خدا اون روزو نیاره