2777
2789
عنوان

داغونم بیاین یه لحظه

84 بازدید | 12 پست

من چن وقت نبودم حالا دارم درد و دلامو یه جا میکنم

من تازه امسال دانشگاه رفتم و خوب چن ماهه ک نامزد دارم قبل دانشگاه رفتنم 

شوهرم آدم حساس و مذهبی و درون‌گرایی هست ولی من آدم شوخ طبع و برون گرایی هستم پسرای کلاس مثل برادرمن باهم شوخی می‌کنیم همه هم میدونن من همسر دارم 

و خوب بین زندگیم گیر کردم از این راحتی ک با اونا دارم ناراحتم ولی نمیتونم کنترلش کنم بخدا خودمو سنگین میگیرم ولی انگار خنده هام همیشه کار پستم میده من ب شدت خنده روعم 

و اینکه من میخوام مهاجرت کنم ولی ایشون مخالفن اصلا تکلیفی برای زندگیم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد شوخی و خنده با همکلاسی ها که به نظر من عادیه

ما هم داشتیم و همچنان هم که همکاریم و هر از گاهی همدبگه رو میبینم باز هم داریم

در مورد مهاجرت اگر یکدلی و قصدت جدیه باید با همسرت مطرح کنی 

در مورد شوخی و خنده با همکلاسی ها که به نظر من عادیهما هم داشتیم و همچنان هم که همکاریم و هر از گاهی ...

خوب خداروشکر بیشتر عذاب وجدانم بابت همین بود

چی بگم.... به این فکر کن اون آدم ها گذرا هستند زندگی و وجدان و شخصیتتو حرومشون نکن تهش که چی

من خیلی شخصیت برون‌گرایی دارم نمی‌دونم چطوری آرومم بگیره

من خیلی شخصیت برون‌گرایی دارم نمی‌دونم چطوری آرومم بگیره

منم برون گرا هستم اما الان تو ۳۳ سالگی فهمیدم باید کنترل کنم. خونه یک جور بیرون یک جور دوستان یک جور فامیل یک جور. باید کنترل کرد با هر جو و آدمی مثل خودش با حفظ حریم ها

منم برون گرا هستم اما الان تو ۳۳ سالگی فهمیدم باید کنترل کنم. خونه یک جور بیرون یک جور دوستان یک جور ...

من 18 سالمه هنوز یا تا 30 سالگی باید عذاب بکشم؟

درسته🥲🥲🥲

سنی نداری می‌دونم دلت چیزهای دیگه و حال و خوشگذرونی میخواد ولی ته تهش دانشگاه تموم میشه همه باید برن سر دنیای واقعی و زندگی های روزمره و مشکلاتش و.... تو زودتر به این نقطه رسیدی چیز بدی نیست پس بجای بی سیاستی زودتر خودتو پیدا کن تفکیک کن شرایط رو از هم به این فکر کن الان ته این بگو بخند ها وسط این آدم ها چه سودی برای من داره همه میرن من میمونم و افکار و عذاب اون روز. پس بهتره زودتر خودتو پیدا کنی . امیدوارم منظورمو درست گفته باشم. از آدمی که داغونه پاش یک ماه تو گچه. درد کرونا شدید هم داشته تازه بستری بوده با بچه کوچیک بپذیر