منم از یه خانمی یاد گرفتم تو سایت. مغز بادام و را اسیاب کن بارآرد برنج و شکر مخلوط کن .وقتی میخای یک قاشق ازش با آب قاطی کن یک کاسه کوچولو میشه. زیرشو کم کن تااروم بجوشه. من بادام و ارد برنج را دو به یک قاشق میریزم. کمی هم سبوس گندم میریرم. دخترم خیلی دوست داره. زعفران و عسل و غیره دیگه بیخودی هستن. اصلش اون سه مورد بود
چندتا بادوم رو خیس کن.از هرکدوم یکم مزه کن که تلخ نباشن.پوستشو بگیر.با نصف استکان اب بریز شون تو میکسر بعداز صافی رد کن اب سفیدی که به دست میاد رو ارد برنج توش حل کن بزار رو گاز هم بزن تا قوام بیاد شکر هم خواستی اضافه کن.