2777
2789
عنوان

تو قرعه کشی برنده ماشین شدم

570 بازدید | 11 پست

اماااا به دروغ و جهت کلاهبرداری 

صبح خانوم خوش صدا و چرب زبونی تماس گرفت و گفت از آگرین کالای بین الملل تماس میگیرم شما قابلمه خریده بودین حالا برنده ماشین شدین ( شاید بیشتر از ده سال پیش خریده بودما) من که متوجه کلاهبرادری بودنش شدم منتظر بودم توضیحاتش رو تکمیل کنه که آهر سر گفت برای ثبت یک ربع فرصت دارین ۱۰ میلیون واریز کنید برای هزینه حواله و ثبت سند و فلان ... بقدری مسلط و حرفه ای صحبت میکرد که جای شکی نمونه حتی نوع پوشش و آرایش رو برای لحظه تحویل و فیلمبرداری چک کرد بامن ! 

منم فرصت خواستم تا پول واریز کنم تو این حین اسم شرکت روزدم و یه شماره تماس بود زدم گفت خانم امروز دادگاه داشتم با پنجاه تا شاکی به اسم شرکت مادارن کلاهبرداری میکنن درحالیکه شرکت مذکور تولید غذای دام و طیور بود ! 

خلاصه باخانم محمدی چرب زبون تماس گرفتم وقتی فهمید میدونم کلاهبرداریه بلاک شدم 

آقای صاحب شرکت آگرین کالای بین الملل ازم خواستن هرتریبونی که دارم از مردم بخوام که گول این شیادهارو نخورن 

دیتای شرکت اصلی آگرین که اصلا معلوم نیست کجاست و چیه دست دزدها افتاده حالا دارن سرما مردم ساده رو کلاه میذارن 

ببخشید طولانی شد خواستم آگاهی بدم شاید به درد کسی خورد

خدارو شکر که گفتی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک گفتی

خدا رو شکر ک من گول این شیادای کلاهبردارو هیچوقت نمیخورم

چون همیشه خدا کارتم خالیه🫤🤭

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خدارو شکر که گفتی

جزئیاتش خیلی خیلی طولانی بود خلاصه گفتم جملاتی که به کار میبردن انقدر وسوسه کننده بود که واقعا بعضیا گول میخورن 

جالبه چندنفر بودن و هردفعه من رو به خانم محمدی وصل میکردن 

عه سال ۹۶ اینا یکی ب مامان منم زنگ زد واسه همین قابلمه ها و گفت سیمکارتتون جایزه داره بیاین این سرویس قابلمه رو بردارین ک تو قرعه کشی ۳۰ ملیونی شرکت کنین

اون زمان قابلمههاشو میداد ۸۰۰

ینی دروغ میگفت اوتن

عه سال ۹۶ اینا یکی ب مامان منم زنگ زد واسه همین قابلمه ها و گفت سیمکارتتون جایزه داره بیاین این سروی ...

یبار هم اون موقع بهم زنگ زدن گفتن ۹ میلیون وسیله برات میفرستیم پول پست بریز که اون موقع هم گفتم عامو برو دست خدا مگه خرم