2777
2789
عنوان

چرا میگن متن دعا رو بخونی باطل میشه

100 بازدید | 12 پست

حتی جاهای فارسیشم بخونی باطل میشه چرا خب؟

مگه چه اتفاقی میفته با خوندنش؟

یا میگن اگه دعای منفی باشه موکلش برمیگرده تو زندگیت 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

چون میخوان کسی باز نکنه و نخونه چ اراجیفی اون تو نوشتن و لو نرن

یکی از اشناها دعا گرفته بود برای بیمار 

بعد مدتی باز میکنه میبینه توش نوشته خوب شد ب درک نشد ب درک

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
چون میخوان کسی باز نکنه و نخونه چ اراجیفی اون تو نوشتن و لو نرنیکی از اشناها دعا گرفته بود برای بیما ...

نه آخه دعا نویس حرفه ای جلو چشم آدم دعا می‌نویسه ولی کلا میگن بخونی باطله هر طلسم و دعایی میخواد باشه 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه کسی همچین حرفی بهت زد مطمئن باش کلاهبرداره قصد فریب کاری داره والا من که رفتم پیش یکی بهم گ ...

طرف حرفه ایه طلسم صبیِ حتی برام عکس و فیلم فرستاد چند ماه پیش ولی گفت نخون چون خوندم عمل نکرد 

طرف حرفه ایه طلسم صبیِ حتی برام عکس و فیلم فرستاد چند ماه پیش ولی گفت نخون چون خوندم عمل نکرد

دروغ گفته کارشو بلد نبوده من که از ایشون که میگم اولش ازشون پرسیدم گفتن دروغه وقتی بلد نیستن کارشون خوب نیست میدونن تاثیر نداره میگن نخون باطل میشه 

دنبال رمال می‌گردید؟؟ واقعا که

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خانم‌های عزیزم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل بشه 🙏😭♥️

انشالله خداوند متعال صدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

شمارشو داری؟

هنوز خودم نتیجه نگرفتم عزیزم اگه کارم اوکی شد چشم ، خدای نکرده کار شما درست نشه فکر می‌کنی من تبلیغ کردم