پااییز75 مدیر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 عنوان دلم خیلی گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست دلم خیلی گرفته حتی نمیتونم توضیح بدم برای چی و چرا چشم غمها بشودکورتومستانه بخند 1403/10/03 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 میگذره ولی گاهی میکشه و ذره ذره جون ادمو میگیره تا بکذرهالبته من یکمم تحت تاثیر هورمانمم هستمشاید چی ... صد درصد.هیچی الان بزرگتر از معجزه ای که تو وجودت داره نفس میکشه نیست زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 صد درصد.هیچی الان بزرگتر از معجزه ای که تو وجودت داره نفس میکشه نیست امیدوارم خدا سالم سلامت نگهش داره و برسونتش ب دستمو برای هرکسی ک ارروی این معحزرو داره خدا نصیبش کنه چشم غمها بشودکورتومستانه بخند
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 امیدوارم خدا سالم سلامت نگهش داره و برسونتش ب دستمو برای هرکسی ک ارروی این معحزرو داره خدا نصیبش کنه انشالله.میشه یه لبخند مهمونمون کنی خودت رو و نینیت رو و ما رو...... زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 انشالله.میشه یه لبخند مهمونمون کنی خودت رو و نینیت رو و ما رو...... نه خیلی حالم بدهتمام تلاشم رو کردم اروم باشم اما نشدمرسی ک وقت گذاشتی چشم غمها بشودکورتومستانه بخند
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 نه خیلی حالم بدهتمام تلاشم رو کردم اروم باشم اما نشدمرسی ک وقت گذاشتی بگو شاید یه کم خالی بشی زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
sanavas عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1023 😓ازعمق وحودم برای چیزی ک هزار بار پذیرفتمش دارم اشک میریزم چی شده عزیزم اگه فکر می کنی اینطوری خالی میشی بگو با اینکه مشاوره و اینام خوب نیس ولی میتونم شنونده یا خواننده خوبی باشم گلماگر هم دوست نداری اشکالنداره با هرچیزی که فکر می کنی میتونی خودتو آروم کنی انجام بده و خودتو مشغول کن تا به اون موضوع فکرنکنی یا حداقل کمتر فک کمی
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 بگو شاید یه کم خالی بشی خیلی طوللانیهاصلا شاید چیز جدی ای نباشهولی هزارب ار بخاطرش شکستمامشبم مث شبای دیگمیگذرهفقطخوبی ک از حد بگذره میشه وظیفه چشم غمها بشودکورتومستانه بخند
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 چی شده عزیزم اگه فکر می کنی اینطوری خالی میشی بگو با اینکه مشاوره و اینام خوب نیس ولی میتونم شنونده ... نمیتونم بگم خیلی طولانیه و دنباله دارسعی میکنم اروم باشم تا امشبم بگذرهمرسی ازت ک وقت گذاشتی چشم غمها بشودکورتومستانه بخند
sanavas عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1023 نمیتونم بگم خیلی طولانیه و دنباله دارسعی میکنم اروم باشم تا امشبم بگذرهمرسی ازت ک وقت گذاشتی هرطور راحتی عزیزم♥️درسته این هم میگذره ولی تو سعی کن حال خودتو خوب کنی تا بهتر بگذره و اذیت نشی
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 خیلی طوللانیهاصلا شاید چیز جدی ای نباشهولی هزارب ار بخاطرش شکستمامشبم مث شبای دیگمیگذرهفقطخوبی ک ا ... شاعر میگهخوبی که از حد بگذردنادان خیال بد کند زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 شاعر میگهخوبی که از حد بگذردنادان خیال بد کند عزیزم من از تجربه حرف میزنمشاعر سروده چشم غمها بشودکورتومستانه بخند
پااییز75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 829 هرطور راحتی عزیزم♥️درسته این هم میگذره ولی تو سعی کن حال خودتو خوب کنی تا بهتر بگذره و اذیت نشی ممنونم ازت گل قشنگم چشم غمها بشودکورتومستانه بخند