2777
2789
عنوان

سوال در مورد بیمه بیکاری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 39 پست
بلهدرست میگن تعلق نمیگیرهقانون مجبورش می کنه مرخصی زایمان بهتون بده و بعد از استفاده از مرخصی زایمان ...

خب من بخاطر اینکه شغلم برای بارداری پر خطر بود، از کار درومدم و اونا اخراجم رو زدن. الان چیکار میتونم بکنم؟اصلا نمیشد از مرخصی زایمان استفاده کنم. 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینات بدو استخدام رو قبلا انجام داده بودین شما؟ من چون انجام ندادم میگن باید انجام بدم. از طرفی ه ...

خب توی معاینات که سونوگرافی انجام نمیدم ... توی آزمایش خون نمی‌دونم مشخص میشه یا نه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بآید نه ماهت رو بده

نه ماه از اواخر بارداری حساب میشه من از ماه دوم ترک کار زدم. 

شرایط کاریم جوری نبود ک بمونم. پس از ازمایش خون متوجه میشن و بیمه بیکاری تعلق نمیگیره و من دستم خالی میمونه درسته؟ 😔

خب توی معاینات که سونوگرافی انجام نمیدم ... توی آزمایش خون نمی‌دونم مشخص میشه یا نه

من نگرانیم ازمایش خون هست 

۴ سال بیمه داشتم ولی الان قطعش کردن ولی همچنان مشغول ب کارم همونجا اون چهار سال چی میشه بعدا میتونم ...

از فردای روزی که قراره برات بیمه رد نشد تا یه ماه فقط وقت داری اقدام کنی برای بیمه بیکاری

خب برو از یه آزمایشگاه بپرس

درست میگی فردا از یجایی میپرسم ببینم تست بارداری هم میگیرن یا نه

درست میگی فردا از یجایی میپرسم ببینم تست بارداری هم میگیرن یا نه

آزمایش خون و ادرار میگیرن بینایی سنجی شنوایی سنجی تست قلب . ولی سونوگرافی یا تست بارداری نیست جزوشون

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

آزمایش خون و ادرار میگیرن بینایی سنجی شنوایی سنجی تست قلب . ولی سونوگرافی یا تست بارداری نیست جزوشون

انشالله که اینجور باشه عزیزم. از ته دل دعات میکنم