2777
2789
عنوان

کسی بلده نسخه بخونه

86 بازدید | 14 پست

من یک نسخه دارم پزشک برام نوسته و به بعضی داروها حساسیت دارم و بعضی ها رو داخل خونه دارم. 

اما نمی تونم بخونمش کسی بلده بخونه عکس بزارم ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بی ربط پیام میدم،پارسال نوشته بودی مینای دندونت خراب شده،چیشد چیکارش کردی؟خوب شد؟

خواهش میکنم. 

مینای دندون من در اثر دندون قروچه شبانه و فشار بیش از حد به دندون ها خراب شد. نه درست نشد همینجوری پایین دندونام زرد مونده 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خواهش میکنم. مینای دندون من در اثر دندون قروچه شبانه و فشار بیش از حد به دندون ها خراب شد. نه درست ن ...

بدتر نشد؟ واسه من پایین دندونام داره شفاف میشه،از ترس و استرس خواب و خوراک ندارم.

دکتر بهت چی گفت؟

بدتر نشد؟ واسه من پایین دندونام داره شفاف میشه،از ترس و استرس خواب و خوراک ندارم.دکتر بهت چی گفت؟

یعنی زردیش رفته و شفاف شده ؟  رنگ دندونت دیگه سفید شده ؟

دکتر به من گفت مینا دندونت رفته و کاری نمیشه کرد گفت باهاش کنار بیا . بعضی دکترها میگن بیا کامپوزیت کن ولی یه دکتری گفت اونا فقط برای پولش میگن و فایده نداره .

برای شما به گرما سرما حساس شده و تیر میکشه ؟

بدتر نشد؟ واسه من پایین دندونام داره شفاف میشه،از ترس و استرس خواب و خوراک ندارم.دکتر بهت چی گفت؟

برای شما چند تا از دندون ها میناشون رفته ؟ 

شما هم دندون قروچه دارین ؟

یعنی زردیش رفته و شفاف شده ؟ رنگ دندونت دیگه سفید شده ؟دکتر به من گفت مینا دندونت رفته و کاری نمیشه ...

درد نمیکنه ولی یه یکی دو هفته ایه حس میکنم هوا سرد شده یکم حساس شده میسوزه دندونای‌جلوییم.

دندون قروچه هم نه،ولی خب زیاد پیش میاد وقتی حالم بده تو خواب متوجه میشم که دارم دندونام و روی هم فشار میدم،و عقبیا اینطوری ان اما جلوییا مشکلمه که شفاف شده.

اینطوریه که لبه های پایین دندونم رنگش رفته حالت شیشه ای گرفته،یه عکس میذارم دندونام عین این عکس شده.

اینجوری منظورمه.

حالا اگر خواستی یه معاینه بروپیش دندانپزشک ، ولی فکر میکنم با خمیر دندون ضد حساسیت ، اون دردی که حس میکنی از بین بره. ولی حالت شیشه ای بودن دندون رو حتما با دندانپزشک مشورت کن.

حالا اگر خواستی یه معاینه بروپیش دندانپزشک ، ولی فکر میکنم با خمیر دندون ضد حساسیت ، اون دردی که حس ...

ترسم از هزینه ها و اینکه شاید درمونش سخت باشه هست بیشتر،وگرنه دکتر رو باید همین روزا برم.

فقط گفتم بیام از کسایی که این مشکلو دارن یکم مشورت بگیرم قبلش..

خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جوابمو دادی💚

ترسم از هزینه ها و اینکه شاید درمونش سخت باشه هست بیشتر،وگرنه دکتر رو باید همین روزا برم.فقط گفتم بی ...

خواهش میکنم. 

حالا برو ببین دکتر چی میگه ، شاید با یه خمیر دندون مشکلت حل بشه و هزینه زیادی نخواد . 

انشالله که درست میشه. به خدا توکل کن و از خودش کمک بخواه