2777
2789

بچه ها از اون وقتی ک بیاد دارم هیچی وقت ریاضی  و نمیفهمیدم و درس های محسباتی و..

اون موقع ها درد و غمم فقط همین بودوبجز قبول شدن و درس خوندن ب هیچی فکر نمیکردم...تااینک بزرگتر شدم و دانشگاهمو با کمک دوستم و کمکهای زیادش برای پاس شدن درس هام  تموم کردم فقط لیسانس گرفتمو هیچوقت نتونستم ادامه تحصیل بدم...و هیچوقت سره کاری نرفتم چون یکی دوبار سره چندتا کار رفتم و اونقدرررر هیچی متوجه نمیشدم بااینک جووون میکندم ک بفهمم کارهایی ک مربوط بهم هست و ولی...

دیگران همیشه باتعجب ب لین خنگ بازی هام‌نگاه میکردن و هیچی نمیگفتن

همه( بین دوستهام و فامیلها) منو ی دختری میدونستن ک ۶یچ کاری ازش برنمیادو هیچ کاری ازم نمیخواستم   چون اونقدر گیج بازی درمیاوردم ک خودشون شرمتده میشدن 

گذشت و من ب کلاس خیاطی رفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش ی استاد خیلی خبره و جوووون کندم تا ی سری چیزهارو یاد گرفتم استاده گمونم اولین شاگردش من بودم ک اینجور بود و واقعاااا  بعد اون همه کلاس هیچی یادنگرفتم

بااینکه جووونمو گذاشته بودم پای یاد گرفتنش ولی...

خیلی تلاش کردم دیگ یبار استاد گفت اینو ک بارها توضیح دادم برات 

ولی من یاد نمیگرفتم..

رانندگی ام همینجور

ساعتهاای متولی تمرین و سخت کوشی ولی....

هیچوقت موفق نبودم

الان ازدواج کردم و 

از هنر هیچی حالیم نیست فقط یکم شیرینی بلدم ک اونو همه بلدن نگین شیرینی ام خوبه ک بلدی چون  بلاخره ازش چیزی درمیاد حالا کلا شیرینی و بزاریم کنار

من  میخوام بگم ک توی هر چیزززی ک جوون دادم و کلی سخت کوشی کردم موفق نبودم

حتی باشگاه ورزش میرفتم قبل ها تمزین های ورزشی و نمتونستم راحت انجام بدم

و خلاصه از درس گرفته اازندگی همه چی...

تو تمیز کاری خونه شام و ناهار درس کردن و همه چی خنگ‌بلزی درمیارم

....

نمیدونم چیکار کنم چرابااین همه سخت کوشیم.....هیچوقت موفق نبودم

فامیل های خودم اینو خیلی خوب فهمیدن چون از بچگی باهم بوودیم ولی فامیل شوهرمم دارم کم کم میفهمن

این باعث شده هیچک باهام دوست نباشه 

چون رفتارمم زیاد جذاب نیست و ی دخترای هستم ک جوون میکنم ک دیگران دوستم داشته باشن ولی کسی باهام دوست نمیش۶

چون هیچ جذابیت و حرف خاصی تدارم ک بزنم

باور کنین خیلییی تلاش میکنم خیلی ک جذب کنم طرفمو ولی باید خیلی انرژی بزارم و اونوقت میبینم ک بازم فایده ای ندهشته و واقعا حرفی برای گفتن ندارم با کسی چون هیچ هنریم ندارم...

باید چیکار کنم من چیکاررر...

خواهر منم اينجور بودا جون به لبم ميكرد از بس هيچي متوجه نميشد 

بعدش رفت سر كار كلي خنگ بازي اينا در اورد اخرش موفق شد الان خيلي بهتر شده خيلي اجتماعي شده تو كارش هم موفقه ديگه خنگ بازي هم در نمياره 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن