2777
2789
عنوان

انحراف چشم کودک

2114 بازدید | 15 پست

سلام دوستان‌ . کسی رو میشناسید که برای اصللح انحراف چشم . آمپول داخل عضله چشمش تزریق کرده باشه‌ . دکتر به پسرم اینو تجویر کرده . می خواستم اگر کسی انجام داده لطفا بگه چجوری بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر من چشماش انحراف داشت تویه هفت ماهگیش عمل کردیم الان 14ماهشه خوب خوب شده اگه سوالی داشتید د ...

پسر منم یک سالگی عمل کرد. خیلی خیلی بهتر شد. الان دو سال و نیمشه . یکیش یکمی مونده‌ . گفت اینجوری پنجاه درصد احتمال داره کامل رفع بشه

پیش دکتر جعفری ببرش . پسر منم انحراف چشم داشت. دوبار عمل داشت. الان خداروشکر خوبه.

ولی قضیه آمپول رو نشنیده بودم. با چند تا دکتر مشورت کنید.

بزرگی ما به هدفی است که در سر داریم و آن را می جوییم.
شما اکنون چه هدفی در سر دارید؟ به همان میزان عظیم هستید.......
پیش دکتر جعفری ببرش . پسر منم انحراف چشم داشت. دوبار عمل داشت. الان خداروشکر خوبه. ولی قضیه آمپول ر ...

میشه بگی اسم دکتر جعفری چیه. و مشکل پسرت چجوری بود . چند ساله بود؟

عزیزم پسر من چشماش انحراف داشت تویه هفت ماهگیش عمل کردیم الان 14ماهشه خوب خوب شده اگه سوالی داشتید د ...

سلام دوست عزیز.پسرمن نزدیک۴سالشه باید این عمل انحام بده میشه از عوارض و اقدامات بعد عمل بگید؟کدوم دکتر بردی برا عمل؟خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی نگرانم

خدایا به امید تو....

سلام عزیزم.میشه بگی کدوم دکتر عمل کرد و اینکه چرا اینقدر زود تو هفت ماهگی عمل کردی؟؟دکتر عینک تجویز نکرد؟؟میشه یکم توضیح بدی.خدا خیرت بده

سلام عزیزم.میشه بگی کدوم دکتر عمل کرد و اینکه چرا اینقدر زود تو هفت ماهگی عمل کردی؟؟دکتر عینک تجویز ...

سلام‌خوبی؟من خیلی نگرانم.پسرم سه‌ماهشه و چشم چپش ب داخل انحراف داره.خیلی نگرانم.اگ خوب نشه.....از عینکی شدنش متنفرم... عملش ک خیلی ترس داره..تازه‌خوندم‌ممگنه برگرده با نوع انحراف جدیدتر!!! شماچیکارمیکنی برا پسرت؟؟؟

سلام‌خوبی؟من خیلی نگرانم.پسرم سه‌ماهشه و چشم چپش ب داخل انحراف داره.خیلی نگرانم.اگ خوب نشه.....از عی ...

عزیزم من که هنوز کاری نکردم و خودم سوال پرسیدم. شما هنوز یک ماه وقت داری.بچه من ۶ماهش رو تموم کرده و هردوچشمش انحراف داره.این ماه وقت گرفتم از دکتر سنجری اگه تو این مدت انحرافش بیشتر شده باشه فقط عمل داره اگه نه که گفت کاری نمیخواد بکنی