2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم منم مثل تو هستم همیشه خدا شکمم باد کرده و نفخ داره به هیچ وجه حبوبات نمیخورم یعنی از شب قبل خیس میکنم تا نفخش بره ولی بازم جرئت نمیکنم بخورم و وقت از آب قیمه یا سبزی قورمه سبزی میخورم ماست اصلا نمیخورم یعنی بخورم دوباره باد میکنم تازه من یبوست هم باش دارم بعضی از قرصها نفاخه نباید بخوری بعد من رفتم پیش یه متخصص معده بهرام هاشمی یه قرص بهم داد ناشتا میخوردم تا حدودی خوب شدم ولی الان دوباره یه کم برگشته باید آدامس نجویی بعد غذا رو آهسته بخوری وعده غذایت رو زیاد کن ولی هر وعده کم بخور تا معدت اذیت نشه که نفخ بگیری اگه تحرک هم داشته باشی عالیه اونم نفخ رو کم میکنه اگه وزنت زیاده یه کم وزن کم کن اونم عالیه نوشابه اصلا نخور من اینها رو میدونم بهت گفتم امیدوارم موفق باشی

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
دوستم منم مثل تو هستم همیشه خدا شکمم باد کرده و نفخ داره به هیچ وجه حبوبات نمیخورم یعنی از شب قبل خی ...

مرسی عزیزم.منم یبوست دارم. شرایط تو  رو دارم. مرسی.

هرکاری میکنم باد کردم. انگار شکم دارم.خیلی خوش اندام ام حیفه..

تو مهمونیا خودم رو کنترل میکنم بعد دل درد میگیرم😢😢😢

مرسی عزیزم.منم یبوست دارم. شرایط تو  رو دارم. مرسی. هرکاری میکنم باد کردم. انگار شکم دارم.خیلی ...

یکم رعایت کن تو خوردن خوب میشی عزیزم میفهمم چی میگی من درکت میکنم خیلی سخته خدا کنه زود زود خوب بشی

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها