2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بجا و درست حرف زدن رفتار کردن 

مراقب رفتار و گفتارت باشی با کی چجوری برخورد کنی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

کسی که طوری مسائل رو حل کنه که هم خدا رو بدست بیاره هم خرما رو

کسی که از زاویه متفاوت به حل مشکلات نگاه میکنه

کسی که بجای جیغ و داد با سکوت مسائل رو حل میکنه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

در اصل یعنی کسی که مراقب رفتار و کردارش هست

قبل از ارتباط فک میکنه

ولی در واقعیت بیشتر دو روئن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نمیدونم ولی واقعا عشقی که بخواد با سیاست زن بدست بیاد ارزش نداره

نه همش تو رابطه با همسر نه مثلا تو کاراش با فامیل خانواده تو جمع دوستا کاری کنه یا حرفی بزنه که بشه با سیاست 

یعنی حرفت رو یجوری بگی که نه سیخ بسوزه نه کباب 

مثلا میخوام بهت بگم این لباس رو نپوش دو حالت داره

یکی میگه وا این چیه پوشیدی زشت شدی ...

یکی هم میگه این لباست قشنگه ها اماااا اون یکی لباس بیشتر میاد

خب چرا بهش میگن با سیاست چون دورو هست؟

بقیه که نمیدونن‌ دو رو هست فک میکنن اوه چه زن خوب و مودب و با کمالاتیه اما من به عنوان یه غریبه با برخوردای اول و رفتارایی که داشت متوجه شدم همش دو رو بودنه پشت سر بد و حیله گر و جلو رو خوب و فرشته

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

کسی که طوری مسائل رو حل کنه که هم خدا رو بدست بیاره هم خرما روکسی که از زاویه متفاوت به حل مشکلات نگ ...

تعریف جالبی بود برام اما اگر اینجوری بود پس هرکی باهوش تر بود با سیاست هم بود اما اینجوری نیست که