2777
2789
عنوان

نذر شهید ابراهیم هادی

84 بازدید | 11 پست

بچه ها من خیلی دلم شکسته

ینی دلم یجوری شکسته همین الان با بغض دارم مینویسم

نذر کردم تا وقتی ک عمرم تموم بشه هر روز ۳۰ تا صلوات هدیه کنم ب شهید ابراهیم هادی:)

ای خدا چی میشه صدای قلب منم بشنوی 

من فقط ی دختر کوچولوعم ک جز تو پناهی ندارم

بچه ها میشه برای حاجتم دعا کنین؟:)

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

چ نذر زیبایی التماس دعا

فداتشم گلم🥲

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم؟

ی هفتس ۲۰ سالم شده 

ای جانم خدا حفظت کنه عزیزم .نمیدونم چرا دلت شکسته ولی انسان تو چالش ها قوی میشه

قربونت مرسی❤

هر وقت کسی دلمو شکست قوی تر شدم و بیشتر تلاش کردم

ببین ینی قلبمو یجوری شکوندن

دیشب تا ساعت ۳ شب همش ب خدا التماس میکردم یکاری کن خوابم ببره

همش اشک از چشام میریخت🥲

ببین ینی قلبمو یجوری شکوندندیشب تا ساعت ۳ شب همش ب خدا التماس میکردم یکاری کن خوابم ببرههمش اشک از چ ...

اگر خودت تقصیری در این ماجرا نداشتی منتظر باش که خدا حتما حتما ازت حق خواهی میکنه

لطفا لایک نکنید .

راستی تولدت مبارک

مرسی خوش قلب❤