2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم اگه شرایطش رو داشته باشی یه درمان ایده آله

دكتر پيچشو برام گذاشته

سه شنبه هفته پيش

تا ديروز درد دندون داشتم

از امروز كمي بهتره

شنيده بودم زود عفونت ميكنه

ميترسيدم بذارم

رفته بودم دندونمو بكشم

دكترم بدون اينكه بهم بگه برام پيچ ايمپلنت گذاشته 

بعد تموم شد كار گفت

ميترسم اذيت شم

دنيا دو روزه   

منم دستیار جراحی دندانپزشکیم اما جراح ما دوماه بعد کشیدن پیکسچر میذاره میگه باید استخوان سازی شکل بگیره اینطوری بهتره.اما حالا که گذاشته برات خوبه اما باید بهداشت رو خیلی رعایت کنی دیگه همیشه

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
بدون این که بهت بگه؟؟!!!

اخه چند تا از دندونامو درست كرد

اينم قبلا گفته بود دندونم بايد كشيده شه و ايمپلنت شه

من گفته بودم ميترسم

دكترم با صلاح ديد خودش ايمپلنت كرده هم زمان با كشيدن

بهم نگفته مه نترسم

دنيا دو روزه   
اینکه میگن به مرورزمان چون لثه شاید شل بشه اونها هم شل میشه درست سن بره بالا من شنیدم لق میشه درسته

دكتر من كه در اين مورد چيزي نگفت

مطمعني شل ميشه؟

دنيا دو روزه   
دكتر من كه در اين مورد چيزي نگفت مطمعني شل ميشه؟

یک تحقیقی بکن همسایه مادرم چندسال پیش گذاشتن الان 67 سالشون ایشون میگفت باز خودت تحقیق کن تا مطمئن بشی منم خیلی نمیدونم ازادم منصف ومطمئن بپرس واز چندین نفر که خیلی سال انجام دادن من همسایمون دستیاردندانپزشک بودن پرستاربازنشسته هستن پیش بهترین دکتر تهران 30 سال کارکردن ازایشون میپرسم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دكتر من كه در اين مورد چيزي نگفت مطمعني شل ميشه؟

ببین عزیزم چیزایی که ممکنه لقش کنه یکی بیماری قنده و مصرف زیاد سیگار و رعایت نکردن بهداشت و پوکی استخوان و مصرف یه سری داروها

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤