white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4971 عنوان شماره های خارجی 57 بازدید | 5 پست یکی از این شماره های خارجی زنگ زده بهم تو واتساپ داشتم با گوشی کار میکردم یهو اعلان اومد پیام جدید دارید فیل تر شکن روشن کردم دیدم تماس بوده هک نشدم که؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند 1403/10/03 | 16:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4971 نه چیزی نیستجواب نده پیام هم اگه دادن باز نکن باشه ممنون❤️ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4971 نه چیزی نیستجواب نده پیام هم اگه دادن باز نکن احساس میکنم شماهایی که کاربری خیلی قدیمی دارید خیلی باکلاسید😁 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
خانوم_طلا7 عضویت: 1387/09/04 تعداد پست: 20567 احساس میکنم شماهایی که کاربری خیلی قدیمی دارید خیلی باکلاسید😁 ههههه اره😁 ما قدیما با چراغ نفتی می اومدیم سایت 👵
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4971 ههههه اره😁 ما قدیما با چراغ نفتی می اومدیم سایت 👵 همین که سال ۸۷ به اینترنت دسترسی داشتید یعنی خیلی خفنید😁 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند