2777
2789
عنوان

من هجده سالمه ولی خیلی بچه ام و کارای بچه گانه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 20 پست
خب پس چ اشکالی داره بابا خوش باش اینا اصلا چیزای مهمی نیستن

آخه همه میگن بازیگرا دیگه چه خری هستن که آدم پیگیرشون باشه و فلان. سر همین حس میکنم واقعا بچه ام

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 نه آخه من از خیال پردازی هام خودم به شخصه خجالت میکشم. مثلا خیال پردازی شوهر پولدار و و... ...

قبل ازدواج خیال پردازی میکردم که شوهر دارم و مثلا شوهرم یه ادم معروفه... ولی بعدش خوب شدم 🤣🤣🤣🤣🤣

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

همه همینن عزیزم.  منم تو ۴۰ سالگی دوست دارم بازی کنم با پسرم اسم فامیل بازی میکنم جرزنی میکنم 😅 . مسخره بازی در میارم از خیال پردازیام به همسرم میگم و میخندم . 

به جاشم شیک و معقول رفتار میکنم . 😎

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
قبل ازدواج خیال پردازی میکردم که شوهر دارم و مثلا شوهرم یه ادم معروفه... ولی بعدش خوب شدم 🤣🤣🤣🤣🤣

منم این شکلیه مثلا تصور میکنم اگه یه ادم مشهور بیاد باهام ازدواج کنیم زندگیم چطور میشه. اون روز به داداشم میگفتم بازگیرا خیلی خوبن که به حرف های کسی اهمیت نمیدن من اگه تو اینستا پشت سرم این همه حرف بود نمیتونستم و ناراحت میشدم برگشت گفت مگه تو مشهوری حالا 😁🤣🤣🤣🤣

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

منم این شکلیه مثلا تصور میکنم اگه یه ادم مشهور بیاد باهام ازدواج کنیم زندگیم چطور میشه. اون روز به د ...

🤣🤣🤣🤣 درکت میکنم قبل از ازدواج فکر میکردم همینطوری میمونم 😁🤣🤣🤣

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀