2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه چجوری مصرف کردی ؟ روزی چند تا و چه مدت؟

روزی دو تا به مدت سه ماه 

از هفته اول متوجه شدم لک ها رو کم میکنه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان لکها کلا رفته ؟یهنی پوستت هبچ تغییری نکرده یه درجه روشن تر بشه

خوب لک رنگ صورت تیره میکنه طبیعتا 

وقتی میره سفید میشه 

یعنی پوست صورتم برگشته به زمانی ک لک نداشتم 

نه اینکه سفید تر شده باشم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هر سه ماه پشت سر هم روزی دوتا خوردی ؟ معده رو اذیت نمیکنه ؟ الان قطع کردی برنگشتن لکها ؟

نه برنگشتن 

چرا اذیت میکنه با غذا بخور 

خوب لک رنگ صورت تیره میکنه طبیعتا وقتی میره سفید میشه یعنی پوست صورتم برگشته به زمانی ک لک نداشتم نه ...

پس لکها رو میبره  اینم خوبه   باز الان قطع کردی مصرف رو برنگشتن ؟  چه مدت قطع کردی مصرف رو 

میخورم گفتم ببینم تاثیر داره ادامه بدم اخه خیلی معده رو اذیت میکنه

با معده پر بخور خب

اگ زیاد اذیتت میکنه قط کن ب نظرم باز کاری نشی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○