2777
2789
عنوان

رشته ی مددکاری اجتماعی برا ارشد

365 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من رشته کارشناسیم معماری هست ولی به مددکاری هم علاقه دارم الان تو رشته شناور ارشد مددکاری هم گذاشتن ولی اطلاعات زیاد ندارم اینکه مثلا تو تبریز این رشته هست؟ارشد پیام نور این رشته رو هم داره؟اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید

تیکر به وقت سزارین

رشته خوبی هست.. بیشتر جنبه روانشناسی داره و از اسمش پیداس. توی مراکز بهزیستی و مراکز ترک اعتیاد و شهرداری و بیمارستان ها اورگان های مختلفی که به نوعی به این رشته نیاز هست کاربرد داره.

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
رشته خوبی هست.. بیشتر جنبه روانشناسی داره و از اسمش پیداس. توی مراکز بهزیستی و مراکز ترک اعتیاد و شه ...

اطلاع ندارین که ارشد کدوم شهرا داره؟تو نت که سرچ میکنم فقط تهران میاره

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید از سایت سنجش دفترچه انتخاب رشته ها رو مشاهده کنید.. پیام نور.. سراسری.. آزاد هم که توی سایت خودش باید برید..علمی کاردبردی توی مقطع کارشناسی داره!

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو