2777
2789
عنوان

تجربیا میشه بیاین دوازدهمی ها یا یازدهمی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 21 پست
تو یکی هم مشاور گرفتی?

بله مشاور گرفتم شما چی ؟

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زوده اصلا طبق پلن خودم میرم جلو

منم منصرف شدم از بعضی از چیزها مثل آزمون های الکی کلی چیزهای دیگه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

منم منصرف شدم از بعضی از چیزها مثل آزمون های الکی کلی چیزهای دیگه

مگه نگفتی مشاور دارم?😐اره واقعا   حالا همه همکلاسیام مشاور دارن ولی بازدهیشون : ...

ادم اخرش زده میشه با این کارا

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

چرا سنتو زدی ۲۳ سال ، پسرک ۱۵ ساله؟

اکانت اشتباهی زدم بعد فقط نوشتم این اکانت برای کریم خان زند

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین 

البته من مشاوره انگیزشی گرفتم ، از شکست ترس داشتم ، حالم بد بود ، و امیدم کم خیلی خیلی خوب مشاوره دادن

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4