2777
2789

آقا من از این خوابا زیاد می بینم ولی این یه چیز خوب داشت

دیروز ما خوابیدیم از قضا از زمین و زمان صدا میومد 

گوشی هامون زنگ خورد و.... منم‌ بد خواب شدم😂

لحظه آخر خوابم یهو خیلی عمیق شد و خواب دیدم شبه و تو خونمون تنهام و چون من شهر دانشجوییم تنها زندگی میکنم فک کردم پس برای همین تنهام و خونه اصلی مون رو با اون‌ یکی شهر ک دانشجوام اشتباه گرفتم قدرت تحلیل نداشتم😂

حالا چیزای اضافه خواب رو نمیگم..... 

من داشتم میومدم سمت اتاق ک تاریک بود یهو دیدم مامان و خالم تو اتاق هستن😐😐 وای من یهو وحشت کردم و فهمیدم خوابه و بیدار نیستم و اصلا حس مزخرفی بهم دست داد می خواستم از ترس گریه کنم

خالم داشت میومد سمتم ک من یکی از دیوارای خونه رو بغل کردم چشمام رو بستم صلوات دادم  یهو یه نیرویی منو از خواب بیرون کشوند یعنی قشنگ حس کردم انگار تیتراژ پایانی فیلم خونه تو چشمم رفت تو سیاهی.... و چشمام رو تخت باز کردم 🙂💔

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

شنیدم میگن خواب بعد از ظهر بی تعبیره

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم میگن خواب بعد از ظهر بی تعبیره

میدونم من کلا خوابای شبمم اینجوریه 😂 این برام جالب بود گفتم😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بختک افتاده روت

بختک فرق داره ک‌‌ اینجوریه ک چشات بازه ولی نمی تونی دست و پات رو تکون بدی فلجی ک دلیل علمی داره

خواب عصر پاییز خیلی بده آدم زمان و مکانشو گم می کنه با یه حال بدی بیدار میشه

دقیقا🥲💔