2777
2789
عنوان

میشه بیاین تولد پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم...تولدت پیشاپیش مبارک.مرسی گلم.اش چطوره؟

ممنونم خانومی  

اره اونم خوبه اگه مهمونا اکثرن بزرگسال هستن و آش دوسدارن آش هم گزینه مناسبیه

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
چه جالب هزینش چجوریه؟.غذاهاش ؟خوشم اومد 

هزينه اش ونميدونم چقدره من ٧٠ نفر مهمون دارم اول ميخواستم هتل اسپيناس بگيرم ولى گفتن كه چون ٥شنبه اس بايد بوفه رو رزرو كنيد نفرى ٩٥ تومن ورودى ولى من ميخوام فقط ٣نوع غذا بدم زرك پلو با مرغ وباقالى پلو با گوشت وجوجه كباب ولى اونجا قبول نكردن حالا تهران قديم ميگيرم 

نه عزیزم پاپ کیک همون کیک چوبیه. همه بزرگن تنها بچه بچه ی منه خخخخ. شاید بگم مادرشوهرم اش هم درست ...

اره اینجوری بهتره مثل برادر شوهر من کسی هم گیر نمیده غذای گرم هم داری

🌌خدا هست 🌌
اره پاپ کورن و پفک و میوه و اینام هست  جامبو نشنیدم تا حالا

جامبو هم که دوستمون گفت خوب بود.یه ماکارونیایی هستن در سایز کمی بزرگ!اکثر فروشگاها دارنش،مثل ماکارونی صدفی هست که میجوشونی و داخلش رو مواد ماکارونی یا لازانیا پر میکنی بعد میچینی تو ظرف کمی پنیر پیتزا روش میریزی و میزاری تو فر تا پنیرا اب بشه.اما شاید با بچه کوچیک بخوای دس تنها جامبو درست کنی سخت باشه کمی

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"