2777
2789

خونه خریدم حالا حالا ماشین نمیتونم بگیرم دوستم پارسال 80فروخته الان چقدر میخرن

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی شد؟

کد ملیتو میدی طرف برا خودش دیگه هرسری ثبت نام میکنه پولشو خودش میده برا خودش ثبت نام میکنه هر وقت دراومد ماشینم مال اونه

اسی من بچه دومم سال 1401 به دنیا اومدهشامل منم میشه؟توروخدا جواب بده خیلی گیرم

بله میشه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اسی من بچه دومم سال 1401 به دنیا اومدهشامل منم میشه؟توروخدا جواب بده خیلی گیرم

اره میشه همین الان دارن ثبت نام میکنن برو سایت ایران خودرو دوگانه سورن پلاس پیش فروش ثبت نام کن دراومد میخرن ازت

فکر نکنم الان دیگه کسی بخره بخاطر قیمت کارخانه با بازار آزاد الان شده 70 یا 80 میلیون

یکی گفت ازت 10تومن میخرم منم گفتم 10تومن پول که خودم دردسر بندازم😑

اره میشه همین الان دارن ثبت نام میکنن برو سایت ایران خودرو دوگانه سورن پلاس پیش فروش ثبت نام کن دراو ...

من یه ماشین فرسوده هم به نامم هست قبول میکنن؟

یا باید چیزی به نامم نباشه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام