2777
2789
عنوان

میخام بهش پیام بدم

184 بازدید | 7 پست

قضیه اینطوریه ایشون بعد کلی تلاش منو به دست آورد و‌باهم وارد رابطه شدیم ولی از روزی که رل زدیم جفتمونم گفتیم به قصد ازدواج حرف بزنیم این آقا دیگه روزی شاید ۲بار کلا پیام میداد بهش میگفتم برای اشنایی وقت لازمه میگفت همشو میفهمم ولی خیلی درگیرم به خاطر شغلش که من گفتم اینطوری باشه جدایی بهتره خداحافظی کردم ولی اون حتی یه خدافظی نکرد و صفحه رو هم پاک کردم میدونم خیلی دوسم داره و‌حسم میگه برمیگرده ولی دلتنگشم اینم بگم بعد کات هم اصلا آنلاین نمیشه ینی من زیادی حساسیت به خرج دادم؟؟؟

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی باهاش کاش کردی این آدم واقعاً دوستت نداره برای چی انقدر ساده‌ای که فکر می‌کنی بهت حس داره آخه 

قشنگ توی آب نمک بودی 

@dokhi__ehsasi  

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

کار خوبی کردی باهاش کاش کردی این آدم واقعاً دوستت نداره برای چی انقدر ساده‌ای که فکر می‌کنی بهت حس د ...

میدونی چقدر تلاش کرد برای به دست اوردنم🤦‍♀️

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

میدونی چقدر تلاش کرد برای به دست اوردنم🤦‍♀️

خب تلاش کرده باشی چه ارزشی داره وقتی حاضر شد و قبول کرد که باهاش کات کنی 

اگه دوست داشت اصلاً نمی‌ذاشت که بری! 

تازه از اون گذشته هرجوری شده سعی می‌کرد تو رو برگردونه 

دیگه از این واضح‌تر نیستش که برای دوست داشتنت هیچ تلاشی نکرده و همش گول خوردی

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍