2777
2789
چیشد که متوجه شدین به رحمت خدا رفتند

من که اون موقع نبودم .

میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت کوچیک تر بود و همه از هم خبر داشتن 

سلام 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون با حضرت زهرا محشور بشه. عذر میخام سرطان بدخیم داشتن؟ اگه ناراحت میشین ج ...

دیه ۱۴ سال گذشته... بله سرطان ریه بدخیم بود ولی به سرش متاستاز کرده بود نمیدونستیم سرش رو که عمل کردیم ریه عود کرد. بعد دو ماه فوت کرد.... دیگه جای سالمی تو بدنش نداشت

من که اون موقع نبودم .میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت ...

اها 

این اتفاق کی رخ داده 

روحش شاد باشه ان شاالله

ممکنه که خانوادش خواستند که قطع دسترسی کنن

خودتو دوس داشته باش❤️

همون که دخترشون الان عضو نی نی سایتن؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
چ گیری به اون بدبخت داداین شماها، یارو استخون هاش پوسید ولی همچنان دارین تنشو تو گور میلرزونید

نگو این حرفو. همینکه یک نفر انقد خوب بوده ک غریبه ها یادش میکنن خیللللللیه واقعا خوش ب سعادتش

من که اون موقع نبودم .میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت ...

دوستاش گفتن و سایت خودش تسلیت گفت

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

وااااقعاااا داری کاربریشو؟

نمیدونم دقیق ایدیش رو ولی hasti داره توش

پزشکی تهرانی ایرانی جایی هم قبول شده 

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

داری کاربری دخترشو

زیاد فعالیتی نداره من سال ۱۴۰۰ اینا دیدم دخترشو اینجا بعدش ندیدم زیاد