2777
2789

چی راجبم حس میکنی ؟ رنگ لباسم ؟ یا اخلاقم یا ظاهرم ؟ یا هرچی حس میکنی بگو 

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

نه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نه

چی راجبم حس میکنی ؟

شغل و مشخصات همسرم چیه ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خیر

شغل و مشخصات همسرم چیه ؟ نحوه اشناییمون و زمانش؟

حس ششمی نیستم ‌بزا بگم حالا سبز یا قهوه ای اخلاق پر شور و هیجان گاهی شاید برونگرا 

لاغر موهای صاف صورت لاغر قد متوسط کسی که دوسش داری دوست داره ممکنه در آینده داشته باشین ازدواج 

خب بگو همش غلط بود🤣😂