2777
2789
عنوان

رانندگی 😓

98 بازدید | 17 پست

بچه ها من دارم داغون میشم از رانندگی میترسم از طرفیم توغربتم باید حتما یادبگیرم از کار وزندگی افتادم انگار همه بلدن جز من 

خیلی میترسم یکبار شوهرم خواست بهم یاد بده کلاژ خوب نتونستم بگیرم خیلی سرم داد زد 🤦‍♀️ خیلی حس ناکافی بودن بهم دست میده  

امروز  کلی گریه کردم از خدا کمکخواستم فردا برم ثبت نام گواهینامه این ترس لعنتی نابودم کرده 😓😓😓😓😓

اموزشگاه اصلا مثل اموزش همسرت نیست..برو ببین چقد لذت میبری از رانندگی..و نصیحت خواهرانه ب شما..هیچوقت کنار یک مرد بجز مربی و بخصوص همسرت تقاضای یادگیری رانندگی نکن..بعد از گرفتن گواهینامه و خرید ماشین و یا تهیه ماشین سه جلسه خصوصی برو توشهری و پارک دوبل هم زیادتمرین کن..بعدارون بشین پشت فرمون ماشین خودت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموزشگاه اصلا مثل اموزش همسرت نیست..برو ببین چقد لذت میبری از رانندگی..و نصیحت خواهرانه ب شما..هیچوق ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🩷

منظورت اینه فقط بامربی تمرین کنم؟ من میترسم همش خاموش کنم مربیم بگه چه ادم خنگی🤦‍♀️

شما که گواهینامه داری، از چی میترسی؟

من موقع کلاسا اوکی بودم با مربی میشستم اشتباه داشتم ولی حس میکردم از خیلیا بهترم 

اون تایم از بابام ماشین میخواستم که بدجور مخالفت کرد و اونجا خورد تو پرم بعدا هم باز با همسرم بودم یکی دوبار بی احتیاطی کردم داد زد سرم ترسیدم 

دیگه کلا اعتماد به نفسم از بین رفت و نتونستم رانندگی کنم چند بارم سعی کردم نتونستم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

تمرین فقط تمرین تا نشینی تربیت نمیره من از سال ۸۸دارم گواهی نامه

درسته ❤️من اوایل نتونستم کلاچ خوب بگیرم دیگه ترسشباهام مونده حس میکنم پاهام مشکل داره🤦‍♀️

درسته ❤️من اوایل نتونستم کلاچ خوب بگیرم دیگه ترسشباهام مونده حس میکنم پاهام مشکل داره🤦‍♀️

نه بابا کاری نداره.چون یبار اونطوری شده بنا نیست که همیشه اونطوری بشه .ریلکس باش همیشه هم بگو من میتونم انرژی خوب به خودت بده 

من موقع کلاسا اوکی بودم با مربی میشستم اشتباه داشتم ولی حس میکردم از خیلیا بهترم اون تایم از بابام م ...

جمع وجور کن یه ماشین کوچیکم شده واسه خودت بگیر حیف

دور از شما یه ادمایی رو ادم میبینه که رانندگی میکنن که خیلی داغونن