2777
2789

اگه تاپیکی قبلیمم خونده باشین، در جریانین ک ازدواجم راه دوره و شهرامون خیلیی با هم فاصله داره، یع چیزی حدود ۱۰0۰ کیلومتر.. 🫠

چیزای کوچیکو بردم.. الان از اونجایی ک اینقد راهم دوره، دنبال یع راهیم ک لباسشویی و یخچال اینارم بتونم ببرم.. پیشنهادتون چیه بچه‌ها..

چجوری ارسالشون کنم ک هم خیالم راحت باشه بابت سالم رسیدنشون، هم هزینه ارسال ب صرفه تر باشه برام

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش جهیزیتو از شهری که ازدواج کردی خریده بودی انقد سختی هم نداشتی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

با اتوبوس جابجا کن

هزینش از هر روش دیگ ارزونتره

و خرابم نمیشه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مبارکه باشه عروس خانوم گل❤️🌹🌺🌷♥️.

بنظرم این وسایلو از شهر مقصد بخر ، هم حمل و نقلش راحت تره، هم اینکه بعدا اگه مشکلی بود راحت تر میشه رسیدگی کرد، باز لباسشویی و یخچال رو ۱۰۰۰ کیلومتر پس نمیفرستی شهر تون 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا تو همون شهر نخریدی وسیله های بزرگو

راستش شهر خودم مرزیه و جنسا همه وارداتی.. دیگه برا همین خیالم بابت اصل بودن جنسا راحتتر بود و از همینجا گرفتم

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
باربری میبره دیگه ولی هزینه ش زیاد میشه

یع شهریم ک بزرگ نیست زیاد، حس میکنم باربری اینجا دفتر و شعبه نداره..

از کجا میتونم بفهمم داره یا ن؟