هیچ سالی یه تبریک درست حسابی نمیگه با اینکه مدام سرش تو گوشیشه برا همه پیام میفرسته اما یه پیام خشک و خالی به من نمیده یه شاخه گل نمیگیره اصلا تو باغ نیست چند بار تا حالا گفتم یه پیامم بدی من دلم خوش میشه خدا میدونه چقدر زحمت میکشم هم تو خونه کار می کنم هم بیرون خودش میبینه چقدر خسته میشم آخر شبی میگم ازت ناراحتم چرا روز زن رو تبریک نمیگی بهم گفت عه ببخشید گفتم اشکالی نداره برا تولدت جبران می کنم ۱۸ دی تولدشه و بعدش دیگه هیچ کدوم حرفی نزدیم فکر کنم خیلی از این حرفم سوخت اما حقشه خیلی بی چشم و روعه به نظرتون بد گفتم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی برای شما کاری نمیکنه خب شما هم کاری نکن براش همونجور که اون مناسبتها رو میپیچونه و یه تبریک نمیگه شما هم همین کار کن بجای اینکه برای اون کادو بخری برای خودت کادو بخر