2777
2789

بنظرتون زندگیش بهتر شد ؟

گناه مث نماز و اینا زیاد دیدم توبه کردن

مثلا دختری دیدید بعد رابطه ش با پسرا توبه کرده باشع اینده ش چطور شد؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه ادم توبه کنه بقیه میبینن؟

خب بازم دوستامونو میبینیم 

مثلا من یکی از دوستام اصلا اعتقادی به توبه نداره از این رابطه به اون رابطع و ۱۰ ساله تو منجلابه بخدا

بله دیدم 

زندگی خوبی داره 

کلا متحول شده 

یکی هم میشناسم گناه زیاد انجام میداد 

گناه خییییلی بزرگ .......

یه بار رفت سفر کربلا 

برگشت و کلا کنار گذاشت 

آدمی دیگه شد 

دست به خیر 

خوب،متین 

عاقبت بخیر شده 

بچه هاش بزرگ شدن 

زندگی خوب دارن 

خودش زندگی خوبی داره 

در صورتی که قبلش مشکلات زیاد داشت 

خب بازم دوستامونو میبینیم مثلا من یکی از دوستام اصلا اعتقادی به توبه نداره از این رابطه به اون رابطع ...

اها اون خودش نمیخاد پس

ببین دلی توبه کن کاری به کسی نداشته باش یکم به خودت سخت بگیر حتماا میتونی🩷

من خودمم باید توبه کنم سر کارام

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بله بعد از توبه در مرحله ازمایش قرار میگیرید و هر چقد شکست خوردید در توبه نا امید نشید رحمت و لطف خد ...

ان شاالله خدا ببخشه 

اخه یه عزیزی گفتن توبه کردی چون از عواقب گناهت ترسیدی تو این دنیا 

من هم از عواقبش میترسم و هم ناراحتم ک چرا منی ک به خدا و اهل بیت و شهدا اعتقاد داشتم بی راههه رفتم و از ادانه مسیر زندگیم میترسم .

کسی که داره گناه مرتکب میشه بعد دیگه کاملا ترک می‌کنه و تغییر میکنهمشخصه تصمیمش چیه دیگه

عزیزم خیلی گناها اشکار نیستن اونارو گفتم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

گناهانی که اسی نام برد اغلب آشکار هستن دیگه

اگ خیلی نزدیک باشی میفهمی یکی با همه میپره 

ان شاالله خدا ببخشه اخه یه عزیزی گفتن توبه کردی چون از عواقب گناهت ترسیدی تو این دنیا من هم از عواقب ...

چون باید درسهایی میگرفتی و دوباره برگشتی تو مسیر

همین ترست کاره شیطانه وگرنه خدا خودش گفته برگردید و توبه کنید که خداوند  بسیار مهربان و آمرزنده هست ، حس گناه بعد از توبه خودش نشانه ی قبولی توبه اس 

به خدا ثابت کن ک دیگه گناه گذشتتو تکرار نمیکنی باز هم اگر خطا رفتی نا امید نشو و برگرد 

ناامیدی و ترس بزرگترین سلاح شیطانه 

زیاد استغفار کن 

ذکر استغفار بی نهایت معجزه درونشه 

هر بار حمام میری غسل توبه کن 

یک هفته هر روز سوره توبه رو بخون 

و اثراتشو به وضوح ببین 

حتی اگه از عواقب گناهت ترسیده باشی هم جای شکرش باقیست دوست عزیز 

این آدمان که تو این چیزا دنبال کلی فلسفه هستن وگرنه خدا ک همجوره با ادم راه میاد و منتهای مهربانیست

شما هیچوقت یادت نره تنها و تنها در پیشگاه خداوند به گناهت اعتراف کن و به زبون بیار گناهتو و از خدا بخواه ببخشه و حتما میبخشه 

خدا دوست نداره ما غیر خودش پیش کسه دیگه ای اعتراف کنیم به گناهمون چون میگه شاید من بخشیده باشمت چرا بازگو میکنی پیش کسی