2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

1475 بازدید | 130 پست

اول بگم این شرایط مال خودم نیست 

یه بنده خدایی در فامیل دورم که دوستم هم هست 

خودش کار داره و حقوق نسبتا‌ خوبی داره 

و سه تا برادر داره که یکیشون از خودش بزرگتر و دو تاش کوچیک تره 

و همه شاغل و دوتاشون ازدواج کردن 

پدرو مادر در قید حیات 

هر سه تا داداش شغل خوب و درامد خوب دارن 

ولی هر ماه هر کدوم تقریبا ۵ تا ۷ تومن (به گفته خود فرد) 

به خواهرشون پول میدن 

اما عروس ها شکارن از دست خواهره و در زندگی خودشون هم کم گذاشته نشده 

به نظرتون عروس ها حق دارن ؟

دوستم خیلی ناراحته از اینکه چرا اینقدر جبه می گریرن 

و این اتفاق حتی قبل از ازدواج شون هم بوده 

جواب با دلیل لطفن بی احترامی هم نکنید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره از برادرهاش پول نگیره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا باید اینقدر بهش بدن؟معلومه حق دارن گارد بگیرن

حالا یه تومن،یه چیزی،مثلا میخوان محبت خواهر برادری بینشون باشه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اگه خودش درامد داره حق دارن زنداداشا

خودش درامد داره ولی داداشا از زمانی که شروع به کار کردن و حتی ازدواج هم نکردن دوست داشتن یه پولی هر ماه به خواهرشون بدن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

عموی من همه جوره خرج عمه هام می کنه 

زن عموم چیزی نمیگه... چون واسه خودشم کم گذاشته نمیشه 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

هر دو طرف حق دارن 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.