2777
2789
عنوان

دلیل کات کردنتون چی بود

434 بازدید | 35 پست

همینطوری بیاین بگین

من دوساله باهاشم ولی خب بخاطر محدودیت خانوادم ازم جدا شد 

خیلی میخاستمش

یک ماهی هس 

شما چطور چند وقت باهم بودین؟؟

بگین فراموش کردین یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها مخالف بودن... چون از خیلی لحاظ خانواده ها متفاوت بودن 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

من بخطر مریضیم ولم کرد تا فهمید رفت😌😔

میشه بپرسم چه مریضی ای

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

ماشالله همه هم به خاط خانواده اس!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

به خاطر مخالفت خانوادمدوباره برگشتیم به هم

خب خانوادت راضی میشن؟

اون هیچی نداره اما  باید شرایطش رو خوب کنه بازم راضی نمیشن اما دوسش دارم

بخاطر اینکه شرایط نداشتم برم دیدنش

روماتیسم مفصلی

یعنی مفاصلتون چی میشه نمی دونم چیه 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

لیاقت نداشت عاشق دختر پلنگ بود خیانت کرد اما یچی برام عجیبه که الان درموردش تاپیک میزنم استوری گذاشتم که از چشم بد کسایی افتادی پیام داده با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج

حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج

معنیش چی میشه(اینم بگم ما همو بلاک نکردیم چون وقتی تو رابطه قول دادیم همو بلاک نکنیم تا وقتی ازدواج نکردیم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

لیاقت نداشت عاشق دختر پلنگ بود خیانت کرد اما یچی برام عجیبه که الان درموردش تاپیک میزنم استوری گذاشت ...

ببخشد از چشمای خوشگلی افتادی اشتباه تایپ کردم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖