2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای لابیاپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال پیش دکتر انوشه بنان لابیاپلاستی انجام دادم خیلی تحقیق کردم برای انتخاب دکترم چون همه میگفتن نکن حست میره نمیدونم نمیتونی بشینی و اینا

ولی خب پیشه دکتر بنان عمل کردم خیلی راضیم هیچ مشکلیم پیش نیومد برام

میخوای لابیاپلاستی انجام بدی قطعا باید بری پیش یه متخصص با تجربه دوستم با کلی پرس و جو و تحقیق دکتر فاطمه نادری پور رو پیدا کرده بود و خداروشکر دکتر خوبی بود و نتیجه لابیاپلاستی دوستم اون چیزی شد که میخواست و کلی از دکترش تعریف میکنه. خلاصه خواستی میتونی مشاوره بگیری ازش و راهنماییت کنه 

عزیزم درخواست دوستیتون نبود. من خودم ی دکتر خیلی خوب پیدا کردم ولی تا عمل نکنم نمیتونم معرفیسثن کنم فعلا هم گفتن نمیشه به این زودیا دوباره عمل کرد😔دکتر خلیلی هم میگن خوبه ولی یکی میگفت حتی خودشم دیگه معاینه نمیکنه چه برسه به عمل

عزیزم درخواست دوستیتون نبود. من خودم ی دکتر خیلی خوب پیدا کردم ولی تا عمل نکنم نمیتونم معرفیسثن کنم ...

دوباره درخواست دادم عزیزم چون توی پیوی واضح تر میشه صحبت کرد

من هم چندتا از دوستانم پیش دکترای مختلفی عمل کردن و دوتاشون دنبال دکتر ترمیمی هستن و شاید تجربه های ما هم به دردتون بخوره

اگه میشه شما درخواست بدین راجب دکتر خلیلی ام بنظرم صرف نظر کنید اینو طبق تجربه هایی ک دارم میگم

عزیزم درخواست دوستیتون نبود. من خودم ی دکتر خیلی خوب پیدا کردم ولی تا عمل نکنم نمیتونم معرفیسثن کنم ...

درکل من و یکی از دوستام حدود یک ساله دنبال دکتریم و راجب خیلی از دکترا تحقیق کردیم و اطلاعات داریم بخاطر همین شماهم میتونید از تجربه های ما برای انتخاب دکتر استفاده کنید