2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون به شما زنگ میزنن

120 بازدید | 19 پست

مثلا میخوان مهمونی دعوتتون کنن به شما زنگ میزنن یا همسر؟

من تا به حال نشده بهم زنگ بزنن برای دعوت مهمونی

حتی امروز که یه مهمونی زنونه داشتن هم به همسرم گفته بودن به من بگه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیزنن 

بهتر که نمیزنن 

منم گاهی خودمو میزنم به نفهمی نمیرم چون رسمی نبوده به نظرم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولابه شوهرم میگن مشکلی ندارم

برداشت بی احترامی نمیکنید؟ چون طرف ما اگه مهمونی باشه مامانم به همسرم هم جدا اطلاع میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه راستش یخوان هم نمیتونن

چون بلاکشون کردم🤣🤣🤣

بیشتر به شوهرم زنگ میزنن میگن گوشیو بده من یه وقتام میگن خانومت گوشیشو جواب نداد به تو زنگ زدیم😂منم میگم عه ندیدم زنگ نخورد 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

عروسی جاریمه اصلا انگار نه انگار من حاملم و سرما خوردم میتونم برم یا نه دعوت هم نکردن 😅💔

اخی عزیزدلم🥲 ان شاءالله بهتر باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه راستش یخوان هم نمیتوننچون بلاکشون کردم🤣🤣🤣بیشتر به شوهرم زنگ میزنن میگن گوشیو بده من یه وقتام م ...

🤭🤭😅 عجبببب

1
5
10
15
20
25
30
35
40