2777
2789

من ماه پیش ۱۰ روز پریودیم عقب افتاد رفتم سونو گفت چقدرر ضخامت دیواره رحمت زیاده 😮۱۳ بود

گفت تنبلی داری تو سونو بهم قرص ال دی داده الان من این ماه فقط یک هفته پریود نبودم

حالا مگه ال دی ضخامتو زیاد نمیکنه؟ 

من میترسم آندومتریوزه چیه اونو داشته باشم😭

برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟

وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟

ال دی مسبب ناباروری و تنبلیه دراصل

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟ال دی م ...

نه گفت ال دی مرتبش میکنه

نمیدونم چیکار کنم ی دکتر دیگه هست شهرمون نوبت نداره😢

ضخامت بایدحداقل استاندارش ۹باشه ولی از۸ تا۱۰ خوبه اوکی هس

تنبلیم باید بهت امپول هاچ ام جی یا سینال اف ۷۵واحدی میداد باقرص لتروزل باعث ازبین رفتن تنبلی میشه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟ال دی م ...

یعنی اون ضخامته بخاطر پریود نشدن نبود؟ من فکر میکردم چون عقب افتاده ضخیم شده

یعنی اون ضخامته بخاطر پریود نشدن نبود؟ من فکر میکردم چون عقب افتاده ضخیم شده

وقتی تنبلی داری پریودی اتفاق نمیفته گلم هرروز دمنوش رازیانا بخور تنظیم میکنه عرق بومادرانم بخور هرروز ال دی نخور افتضاحه لطقانخور

وقتی تنبلی داری پریودی اتفاق نمیفته گلم هرروز دمنوش رازیانا بخور تنظیم میکنه عرق بومادرانم بخور هررو ...

منم نمیدونم اگه تنبلیه ماه پیش چرا پریود نشدم حالا این ماه همش پریودم

برا تنبلی گفت دارو نداره و اینا😐

خاک بدسرش من ایقدر این ۶سال دارو دکتر رفتم خوردم ک براخودم میتونم تجویزم کنم ازمن میشنوی دکترتوعوض کن خلاص ای عنتر اهل کدوم شهرا؟

منم نمیدونم اگه تنبلیه ماه پیش چرا پریود نشدم حالا این ماه همش پریودم

چون ضخامتت بالاس تنظیم نیس وقتی نازک باشه همش لکه بینی داری وقتیم کلفت باشه همینه بازم